![]() |
Laser iz dvd przilice
Znate li možda gdje se može kupiti laseri iz dvd pržilice?
Osim iz neke dvd pržilice. :fala: |
Citiraj:
Heto, nadjoh: Subject: neispravne dvd przilice 100 komada 100kn, 200 komada 150kn From: mile (msmrekar(tocka)globalnet(tocka)hr) Newsgroups: hr.ponuda.hardver 0919498720 |
to se neisplati mijenjat jer laser kosta vise od przilice...to se ne ugradjuje polovno jer i novu da nabavis treba je znat i moc ustimat..
|
Neisplativa zahebancija obzirom da novu pržu sa 2g. garancije možeš dobiti za manje od 200kn.
|
mislim da njemu treba laser za nešto drugo ;) ;)
:chears: |
da to me je i dalegic mucio.trebao mu je taj laser za mjuzik show :D preludo ...:D
|
Misliš napravit onu lampicu za palit stvari jelda :D
|
Citiraj:
Nasao sam sve komponente koje su potrebne sam mi jos to fali. |
ako netko ima kakav info, dali bi radio laser od CD Roma u Sony MHC771 liniji ciji je laser davnih dana dusu ispustio?
|
ovako,ja sam rastavio dvd przu (pionerr 115d),novu novcatu i napravio taj laser
je da svijetli ko lud ali nekak nisam nijednu sibicu zapalio s tim a sad idem na drugi pothvat,plavi laser iz sony ps3,kod nas je dobavlljiv kao rezervni dio i kosta 320kn sto je po meni mala cjena dok vani plavi laser pointer kosta preko 500 dolara:) a laser iz cd uredaja je infracrveni i nije vidljiv golom oku |
Citiraj:
|
e da, molio bih nekoga da posta link od tog čuda da nešto zapalim :D
|
|
Jeli ima neki bolji tutorial kako to napravit???
|
Za igru i učenje no frx, samo pazite da ne usmjerujete "igračku" u oči jer ako vam se posreći može doći do trajnog oštećenja istih!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:45. |