|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Evo, prilikom instalacije neke igre odjednom počne komp ispuštat neki čudan zvuk, ono ko da nisi DVD dobro stavio u DVD-rom, ja odma ugasim komp. Kad ga opet upalim počne Windows provjeravat disk, ja to prekinuo lijepo dođem u windowse i sada npr. kad pokrenem Firefox veli neki file corrupted i unreadable i da pokrenem Chkdsk utility. Sumnjam da je hard (mislim znam...) Sada komp više ne ispušta te zvukove. Inače komp je bio upaljen jedno 6 sati jer se skido torrent. Hard je inače neki od 80 gb E sada...dal ima spasa? Šta će bit kad pokrenem taj Chkdsk utility i di je to uopče? EDIT: eeeee, one zvukove nije ispuštao hard nego linija. -.- Ali koji je sad hardu klinac, fileovi corruptirani, unreadabilni? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 27.04.2008. u 23:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Brzo kopiraj što možeš, jer sam imao 4 takva diska i sva 4 su u kanti(TM). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Akutna lijenčina
|
Potpis, i meni se to desilo sa starim maxtorom, radio, malo počeo štekati i jednom iz čistoga mira nestane ikonica diska iz explorera (dalje znate što se desilo) ![]() Kopiraj sve na drugi hard dok nije otišao u vječna lovišta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ne. stari komp na kojem skidam. Mene taj hard zajebava već dugo, ili je ovo ili ono. Ali ja pitam da ako će crknit dal mu ima spasa? Nevjerujem sad da će crknit U tom kompu nemam drugi hard na koji bi mogao kopirat. Hard je star jedno 2 godine. Više me vuče na windowse. Windows XP sp2 ali modificirana verzija sa kojom sam dobio hrpu programa. Kad sam ga naglo ugasio baš je bio u procesu instaliranja COD-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |