![]() |
Evo, prilikom instalacije neke igre odjednom počne komp ispuštat neki čudan zvuk, ono ko da nisi DVD dobro stavio u DVD-rom, ja odma ugasim komp.
Kad ga opet upalim počne Windows provjeravat disk, ja to prekinuo lijepo dođem u windowse i sada npr. kad pokrenem Firefox veli neki file corrupted i unreadable i da pokrenem Chkdsk utility. Sumnjam da je hard (mislim znam...) Sada komp više ne ispušta te zvukove. Inače komp je bio upaljen jedno 6 sati jer se skido torrent. Hard je inače neki od 80 gb E sada...dal ima spasa? Šta će bit kad pokrenem taj Chkdsk utility i di je to uopče? EDIT: eeeee, one zvukove nije ispuštao hard nego linija. -.- Ali koji je sad hardu klinac, fileovi corruptirani, unreadabilni? |
Brzo kopiraj što možeš, jer sam imao 4 takva diska i sva 4 su u kanti(TM).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kopiraj sve na drugi hard dok nije otišao u vječna lovišta... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mene taj hard zajebava već dugo, ili je ovo ili ono. Ali ja pitam da ako će crknit dal mu ima spasa? Nevjerujem sad da će crknit U tom kompu nemam drugi hard na koji bi mogao kopirat. Hard je star jedno 2 godine. Više me vuče na windowse. Windows XP sp2 ali modificirana verzija sa kojom sam dobio hrpu programa. Kad sam ga naglo ugasio baš je bio u procesu instaliranja COD-a |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:25. |