|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Hitachi nestali GB _ wtf???
Ostavio prošli tjedan komp da se skida s neta. Došao danas i vidi čuda: ![]() ![]() Naravno disk u kompu je Hitachi T7K250, i imao je na toj particiji cca 2x0 GB. Sada sumnjivo mi je da Vista ima problema sa LBA 48bit, jer je disk radio prije ok??? Sada neki prijedlozi, i mislite li da disk putuje u kantu??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
probaj vidjeti na XP-u kako će se ponašati, ako ne želiš instalirati XP onda probaj kod nekog priključiti svoj disk... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Moja Vista nema nikavih problema sa 48bit LBA nije mi ništa nestalo od kad je koristim a osim sistemske sve particije su mi veće od limita 28bit (tribute to domy_os ![]()
![]() |
#4 | ||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
Poslje ću skenirat sa Kaspersky AVom, ali sumnjam pored njegove real time zaštite. Nego našao sam sličan problem na jednom stranom forumu, naime tamo je lik rješio samo: brisanjem particija i ponovnim kreiranje. Naravno da ovo želim izbjeć. Baš sam baksuz sa ovim problemima zadnjih dana! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
A čuj neznam kaj da ti velim, ja sam sa prekidima na visti već preko godinu dana, skoro od kad je izašla koristio sam i 32 i 64 bitnu i ništa mi nije nestalo... Jesi probao GTDB provrtiti?
![]() |
#8 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Hehe, ne ide to tako kod diskova, od početka do kraja se koriste istovremeno obje ploče. Baja, na tvom mjestu s tom particijom ne bih ništa radio nego instalirao dobre stare Windowse XP s nekim SP-om u instalaciji ili bootao Hiren's Boot CD pa u nekom HDD alatu vidio kako stoje stvari. Nadam se da ćeš me poslušati jer bi u protivnom mogao izgubiti sve podatke koje sad ne vidiš, a nije isključeno da ih već nisi izgubio.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Kapetan od beloladja
Datum registracije: Dec 2006
|
probaj i Ontrack Easy Recovery
![]() |
#16 |
Kapetan od beloladja
Datum registracije: Dec 2006
|
OT: nemoj samo da ti šjor Ivan u Vemulja pregledaje disk
![]() |
#18 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Zato jer ak ti vidi vistu nece ti priznat garanciju ![]() ![]() Salu na stranu. Ja nebi furao disk na reklamaciju ako ga nisi formatirao, pa onda vidio sto se dogodi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() Ovaj thread se može maknit pod HW probleme i smatrat rješenim! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A da probaš bootati Hitachi Feature Tool pa u njemu vidjeti kako ti stoji limit?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|