|
![]() |
#1 |
resistance is futile...
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() pozdrav svima ![]() ![]() ![]() prije svega noise freak sam, tako mi je najbitnije da se što više izolira buku, a i što manje svjetla iz njega to bolje. e da, i mora biti široko da mi stane 120 ultra extreme u njega. ![]() hvala i ž ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Da sam na tvom mjestu iso bi na Comsosa 1000 iako debelo prelazi 1000kuna ali ako si toliki nosie freak nebi ti trebo biti problem dati tu lovu. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=79172 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
...a ako ti je ovo previse (iako se slazem s preporukom ako imas $$)... Sharkoon Rebel9 ili Rebel12 Ventovi po zelji (Nexus?) Puno gume i spuzve za dampiranje Diskove objesiti na gumu od bicikla (ima na forumu postupak na pdf Tvrdi diskovi) Antec P180/182 je oko 1000kn i ne ostavlja financijskog prostora za spuzvu ili bolje ventove, a Antec Solo, takodjer s ovjesom za diskove i troslojnim stranicama (650kn), ima 2x92mm ventove sprijeda. Pa ako te to ne smeta, takodjer super opcija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Ma guma od bicikla je sasvim ozbiljna stvar, jos ako ju ne ucvrstis olovkama nego drvenim letvicama... ![]() ![]() Phloss, ja bih osobno metao spuzvu i u Anteca, nijedan case nije dovoljno tih out of the box ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|