![]() |
Preporuka za kućište
pozdrav svima :chears:, neka mi netko kaži ili me uputi, koje kućište je najizoliranije. cijena neka ne ide preko soma kuna, ako ide onda ne previše :D :D
prije svega noise freak sam, tako mi je najbitnije da se što više izolira buku, a i što manje svjetla iz njega to bolje. e da, i mora biti široko da mi stane 120 ultra extreme u njega. :D hvala i ž :goood: |
Da sam na tvom mjestu iso bi na Comsosa 1000 iako debelo prelazi 1000kuna ali ako si toliki nosie freak nebi ti trebo biti problem dati tu lovu.
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=79172 |
...a ako ti je ovo previse (iako se slazem s preporukom ako imas $$)...
Sharkoon Rebel9 ili Rebel12 Ventovi po zelji (Nexus?) Puno gume i spuzve za dampiranje Diskove objesiti na gumu od bicikla (ima na forumu postupak na pdf Tvrdi diskovi) Antec P180/182 je oko 1000kn i ne ostavlja financijskog prostora za spuzvu ili bolje ventove, a Antec Solo, takodjer s ovjesom za diskove i troslojnim stranicama (650kn), ima 2x92mm ventove sprijeda. Pa ako te to ne smeta, takodjer super opcija. |
CM690 + Nexusi i ako je stvano pravi noise freak one 5.25 Scythe kazete za hardove i nema problema s ničim..
|
bećari hvala na odgovorima.
mislim da će biti jedan iz antecove serije. :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Phloss, ja bih osobno metao spuzvu i u Anteca, nijedan case nije dovoljno tih out of the box :). Bar noise freakovima kao meni i tebi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:13. |