|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pomoć ,dali da kupim novi psu
kupio jucer novi disk 160 gb wd i kada sam ga ubo nece da mi digne windowse, a kada iskopcam dvdrw , normalno dize. jeli to do psu -a? ili kako ja to mogu spojiti da ne mjenjam psu codegen 400w (300xx) ,na gigabytovoj K8nsc ploci sa AMD Athlon ox 3000+ (939), 2 seagatea 80 Gb u Raid strip-u, 2 rama ..., DVDRW , grafiku GF FE 5200, pci fw kontroler |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Može bit da je napajanje. Nekidan je rođak išao uštekat treći disk u konfu u kojoj je A64 3000+,1gb rama, 9550 i neko noname mislim 300w napajanje..ništa od butanja..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
jumpere provjeri, na kablovima provjeri master i slave, kod mene na je bilo problema sa sugavim napajanjima kad stavis recimo hdd,dvd, i vent na istu zicu(5v rail) od psu-a onda isto ne bi htio bootat |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nope nisam na ime Codegen nego na to da se sa priključuivanjem još jednog potrošača komp ne boota a sa isključivanjem (i pri tome napominjem drugog ![]() I kaj bi sad trebao drugo iz toga zaključiti? ![]()
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
evo da i ja postavim slicno pitanjce ... naime imam seasonica 380w pa me zanima da li ce raditi probleme, naravno s pretpostavkom da ce se OC... konfa bi bila: CPU INTEL Core2Duo E8400 ram 2X2gb kingmax MBO GIGABYTE P35-DS3P graf gainward 8800gt pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() uostalom to su nikakvi potrosaci, napajanje koje je toliko jadno da to ne moze izdrzati simptome bi pokazalo daleko ranije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() I da je Corsair bio rekao bi mu da je možda napajanje. ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() Ne bez šale - jumperi su nebitni u ovvom slučaju jer da je i bio konflikt morao bi se startati uredno kad isključiš drugi uređaj koji ima isti status dakle da je npr hddd na master i dvd na master ok to je error, ali ako isključiš jedan od mastera moralo bi radit... kod njega očito nekaj žešće ne štima, neznam jel okrenuo naopako kabal, ugasio negdje nešt što nije trebao ili je kabal jednostavno kaput bio ali definitivno ovo NIJE master/slave slika... ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Siso se neće ni oznojiti u toj konfi.
![]() |
#22 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Danas sam imao slucaj da Codegen 400W nije mogao gurat P4 3.0(nije prescott),MBO,1 HDD,1DVD RW i Radeon 9550....Fkt je bilo napajanje,spajanjem MS-a 550W( ![]() ![]() Al sigurno je PSU bio neispravan,pa zato
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|