|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() planiram malo clocknut komp u posto pa posto imam veliko kuc.i dosta pasivnih gluposti zanima me, posto obozavam case modd , koji vent (veličina nije bitna) ima najbolji protok zraka....... ispod 120kn ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
jel ti bitna buka venat? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Mislim da TermalDrek, ovaj Thermaltake ima najveci protok. No buci ko avion. Pogledaj si Coolermaster, puse sasvim solidno ali prilicno tih i na 12V. Opcenito vent koji omjerom protoka, buke, cijene i trajnosti za dorucak pojede i dobar dio klasicnih 120mm ventova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Pa ono, Xilence, Thermaltake, GT SilentBlade.... Imam potonja dva, i mogu reći da se mogu sakriti Coolermasterovom LED ventu jer imam i njega ![]() Trebalo bi provjeriti kakva je glasnoća CM-ovog crnog običnog Silent Fan-a 120mm, jel ima netko?
![]() |
#6 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
3.14zda ®
|
Upravo tako, ja sam dobio 1 od 120mm i 1 od 80mm CM sa Centurionom 5 i po glasnoci su tu negdje kao i LED-ovi od 80 i 120mm, ali LEDovi imaju 3-pinski konektor sa brojanjem okretaja i moze ih se regulirati u BIOS-u, za razliku od ovih sto sam dobio s CEnturionom 5 koji imaju klasicni molex sa 2 zice i nemaju regulaciju vrtnje, iako sam ih bio spojio na 7V ![]() Za LEDove (zelene) imam samo preporuke, jer ni na punoj brzini nisu glasni, iako sam ih ja "po defaultu" odmah spustio za oko 30-40% u uGuru-u ploce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
DJ_Darude kicks ass...
Datum registracije: Dec 2007
|
po meni je najbolji Zalman ZM-F3... totalno dere... e sad imam i jedan blue vent F3 i moram priznati da je malko slabiji u odnosu na onaj bez ledica... al opet rastura...
![]() |
#10 |
Registered User
|
ekipa meni nije bitna bukica nego ja želim da je protok bar više od 70CFM! i kakav je vent onaj thermaltake ufo od 150kn u hg spota! ipak ću uzet zalmana i za koliko ces prodat zalmana ( pitam deadmana)?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
LateralusX
|
Citiraj:
evo specifikacija za par boljih vent: x-bit labs taj vent ti treba za ispuh? pitas za CPU cooler ili? (ako da, javi se na pm) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Nego, chief za 40kn vjerovatno ne svijetli. ![]() OT: Ja sam danas kupio 120mm coolermaster blue led za napajanje, sad cekam da mi se kuciste i napajanje vrati sa lakiranja. ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
LateralusX
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
3.14zda ®
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
LateralusX
|
Citiraj:
![]() nije to od ventova, to je od neonki, jer nekonke mogu ugasiti na prekidac kad idem spavati, ili trebam romanticniju atmosferu ![]() led na ventovima sam prigusio izolir trakom, evo slika: ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
3.14zda ®
|
Stvarno prejeben modding, nemam rijeci opet i opet ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
LateralusX
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Registered User
|
ja imam gt silentblade i mogu rec da su vrlo dobri i tihi no ne reagiraju na potenciometar |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|