|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Loša slika na LG L192WS
pozdrav Zanima me ima li netko iskustva sa ovim monitorom.Naime monitor sam uzeo prije par dana i nikako ne mogu složiti sliku da mi bude ugodna.Nekako je blještava i presvjetla. Pokušao sam sa par programa kalibrirati no nisam zadovoljan. No ono što me najviše ljuti su dupla slova i ikone što posebno dolazi do izražaja na desktopu. Sve ikone imaju malu sjenu sa desne strane i to ne mogu nikako korigirati. Moram dodati da se radi o bjeloj sjeni tj. ako je podloga bjela i svijetlija onda se ne vidi ništa i slika je oštra. Zadnje izmijenjeno od: Silent. 27.04.2008. u 18:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
|
Oko problema sa ostrinom slike ne znam jer nisam imao taj monitor niti sam imao prilike vidjet sliku na njemu,ne znam jesi sve drajvere uredno instalirao..Sta se tice problema s ikonama jesi gledao ovo pod Desktop--->Properties--->Desktop--->Customize Desktop--->tab Web-->i tu bi u samo trebalo bit "My current home page" takoder ne smije bit kvacica na "Lock desktop items" i pogledaj jos My Computer--->Properties--->Advanced--->Performance--->Settings--->Visual Effects-->je li stavljena kvacica na "Use drop shadows for icon labels on the desktop".. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ne nigdje nema kvacice...to mi je prvo što napravim,ugasim sve te dodtke i namjestim na best performance. A drivere sam stavio sa cd koji sam dobio uz maticnu. Budem još potražio na netu ako ima drugi driver za graficku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
dajte ljudi..nitko nema slicna iskustva sa lcd monitorom? Problem rjesen Samo ako netko bude imao slican problem da kazem rjesenje- promjeniti VGA kabal(sto kvalitetniji) ili korstiti DVI. Zadnje izmijenjeno od: Silent. 28.04.2008. u 21:25. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|