|
![]() |
#1 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() Kupio od prijatelja nekoristenog. I sad bi ja GPS ![]() Sa iPAQom dolazi TomTom soft, za kojega sam vec cuo ali nemam pojma niti o tom softu niti kako to sve funkcionira na ipaqu. Navodno mogu izabrati 1 bespla grad, ali naravno nema hrvatske. Pa onda jel netko zna kako da ubacim i di da nadem kartu ZGa, a nije na odmet ni ostatak hrvatske ![]() thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
nadi si viaGPS. to ti je zasad najbolji GPS softver za Hr ( najdetaljnijije ). zadnja verzija ti je 2.1. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Nazalost na ovom Ipaq-u nece ici nista od navedenih verzija via osim stare 1.5 obzirom da sve od ver.2.0 nemogu radit na rez. 240x240 vec rade u landscape ekranskom prikazu tako da ne idu niti na bilo koji stari PDA sa Win CE ispod 2003 SE |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ja ti imam igo i kod mene u6510 radi ko saliven |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
imam hw6915. Probao tomtom, igo, viagps. Koristim iGO 2006 Plus. Jednostavan, super izgleda. Prosao sam pola europe s njim i zapadna europa, te mađarska su super točne dok je u hrvatskoj pokrivenost u gradovima super, u selendrama samo glavnije ceste. viagps je za hrvatsku točnija (ne zamjetno) ali prema iGO-u izgleda ko fićo.
![]() |
#7 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
E ali kada sam stavio program iGO(ili MioMap, imam oba i to je jedna te ista stvar, čak i mape pašu iste) ostao sam iznenađen koliko funkcija u biti možeš imati/podešavati... pogotovo dobro dođe ono o upozorenju za brzinu, info o visini, koordinatama... a čak i tipke na PPCu imaju funkcije zoomiranja, tiltanja..ne treba sve na ekranu 'pipkati' dok u viagps-u ako slucajno stisnem neku ode sve u 3PM (ili izadje iz programa u adresar, ili zakrene ekran za 90 i ostane zablokan...) a uređaj je u paketu sa programom i čudi me da nisu bar neke osnovne funkcije mapirali za vanjske tipke
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|