![]() |
HP iPAQ hw6915 - GPS
Kupio od prijatelja nekoristenog. I sad bi ja GPS :)
Sa iPAQom dolazi TomTom soft, za kojega sam vec cuo ali nemam pojma niti o tom softu niti kako to sve funkcionira na ipaqu. Navodno mogu izabrati 1 bespla grad, ali naravno nema hrvatske. Pa onda jel netko zna kako da ubacim i di da nadem kartu ZGa, a nije na odmet ni ostatak hrvatske :) thx |
nadi si viaGPS. to ti je zasad najbolji GPS softver za Hr ( najdetaljnijije ). zadnja verzija ti je 2.1.
|
zadnja verzija je 2.3
al je nestabilna, ceka se bolje "zakrpana" verzija |
Citiraj:
|
ja ti imam igo i kod mene u6510 radi ko saliven
|
imam hw6915.
Probao tomtom, igo, viagps. Koristim iGO 2006 Plus. Jednostavan, super izgleda. Prosao sam pola europe s njim i zapadna europa, te mađarska su super točne dok je u hrvatskoj pokrivenost u gradovima super, u selendrama samo glavnije ceste. viagps je za hrvatsku točnija (ne zamjetno) ali prema iGO-u izgleda ko fićo. |
Citiraj:
E ali kada sam stavio program iGO(ili MioMap, imam oba i to je jedna te ista stvar, čak i mape pašu iste) ostao sam iznenađen koliko funkcija u biti možeš imati/podešavati... pogotovo dobro dođe ono o upozorenju za brzinu, info o visini, koordinatama... a čak i tipke na PPCu imaju funkcije zoomiranja, tiltanja..ne treba sve na ekranu 'pipkati' dok u viagps-u ako slucajno stisnem neku ode sve u 3PM (ili izadje iz programa u adresar, ili zakrene ekran za 90 i ostane zablokan...) a uređaj je u paketu sa programom i čudi me da nisu bar neke osnovne funkcije mapirali za vanjske tipke |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:23. |