|
![]() |
#1 |
Gamer
Datum registracije: Dec 2007
|
Internet jako usporio
Ja sam naručio flat za ovaj mjesec,i sad sam neke male fajlove skido na operi i brzina je oko 59 KB/s , prije je znalo potegnut i do 200 KB/s to se događa bez obzira gdje kako i što skidam,u čemu je greška?
![]() |
#2 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
1. Probaj nešto s rapidsharea skinut za probu Ako je brzina OK ( 180-200 ili kolko već vuče max ) onda je ok. Ako brzina nije OK, onda: Imaš li WLAN router? Ako imaš, onda : 2. Provjeri da ti se netko ne spaja na tvoju nezaštićenu mrežu i za svaki slučaj si stavi samo WEP key za probu Ako ne radi još uvijek, onda: 3. Zovi T-com ili čiji već net imaš ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Assassin
Datum registracije: Nov 2007
|
da li si što mjenjao u postavkama? Pogledaj postavke Firewall-a, koliko ti "jedu" procesi (task manager), pogasi sve što se može osim antivirusa....pokušaj skidati sa različitih servera pa usporedi brzine..neki serveri imaju ograničenja....vidi brzinu na bwm.carnet.hr
![]() |
#5 |
Gamer
Datum registracije: Dec 2007
|
Popravilo se samo od seba,valjda su oni u T-comu zabrljali nešto
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
I ja imao istih problema neče brže od 40Kb/s več 2 dana zvao T-com i oni probali resetirati i opet ništa danas zvao tip iz T-coma i isprobavali smo brzinu na speedtest.net samo sranje ping 999 a propusnost 105Kb/s max. i prije neka 3h vezase sama popravila i sad približno oko 200Kb/s i sve šljaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
Evo i mene to hebe vec tjedan dana... jucer prijavio kvar, skidao mi sa 40KB/s, danas me zvao monter i nema pojma u cemu je greska, Trenutacno mi skida sa max 10-15KB/s, fucking Google mi otvara 10 sec, ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
tako je i kod mene pocelo, pa se popravi pa opet sere a monteri, szk i sam gumeni valjda ne znaju kao u cemu je problem. trpio neko vrijeme i na kraju smo raskrstili. nije ni da je na optimi krasno i bajno ali jebe mi se, barem google otvara kad ja hocu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
Ma i meni je vec dosta... Zoves Iskon oni kazu nemamo mi veze s time zovite T-com preko njih vam ide linija, zoves njih oni kazu linija je ok greska je u Iskonovim serverima bla bla bla.... ustvari brzina i je OK, skida sa 110KB/s dok npr. skidam 10 datoteka istovremeno sa RS-a, ali ako skidam jednu datoteku sa bilo kojeg servera izvan HR onda mi brzina ne prelazi 20KB/s, torrenti su mi ograniceni na 40KB/s, emule isto tako, video servisi poput YouTube totalno negledljivi, nemogu ni slusati radio preko Winampa ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|