|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Problemi prijatelja
ovako imam par pitanja e sada nisam znao kamo to svrstati...pa sam odlucio ipak ovdje...naime prijatelj mi posjedujem komp sa agp grafom a nije nesto pri novcima...ono sta mene a i njega zanima....cisto jednostavno pitanje bar bi trebalo biti za vas Dali se isplati mjenjat cijeli komp samo da bi si stavio pci-e grafu...a igre mu nisu bitne da se igraju na najacim postavkama... i ono sta mene a i njega zanima...Dali se agp high end grafa moze mjeriti sa kojom pci e grafom eto....to bi bilo to...unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
A pitanje je isto.. ![]() ne isplati se pogotovo ako bas nije pri lovi i ako ne igra igre na high |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Daj , po kojem kriteriju si ovu temu otvorio u Problemi - Hardverski problemi ??? a naslov da ne komentiram - treba ti bananka uvalit kad krsisi ovoliko pravila odjednom .... |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Prije nije bilo razlike (govorim za vrime dok smo ja i prijatelj imali 6600gt, ja PCI-E on AGP, ako i ima razlike to ti je unutar 1%). Za ove novije ne mogu reć, ali sam poprilično siguran da se situacija nije prominila ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
a kaj se ti pravis tak pametan jel sam reko da neznam di da svrstam to pitanje..kamo bi ga ti tak pametan stavio??neka mi uvale ban ako sam pogrijesio. a ovima sta su mi odgovorili hvala |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Hejter
|
pa stavio bi ga prije u Ati ili Nvidia podforum iz razloga sto se radi o grafickoj kartici pa tamo ne bi pogrijesio ili cak u Ostalo kad vec ne znas gdje bi ili u Konfiguracije i naslov Prijelaz na novu konfu zbog prijelaza Agp na Pci-e , pa bi stavio naslov recimo Razlika performansi AGP i PCI-E grafi , a ne pomoc prijatelju - jer da si bacio oko na pravila vidio bi da takvi naslovi nisu pozeljni , isto kao ni oni sa prefiksom ili sufiksom Hitno ...stavio si u podforum problemi koji je namijenjem rjesavanju problema , dakle nekih recimo kvarova a i malo dijete vidi da ti problem nemas , vec eventualno dvojbu ... |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
1. To da mu je crkla grafa si trebao reći na početku i odmah napisati koji je ostatak konfe. 2. Naslov ti je ono, pusti me da vrištim. 3. S vrijeđanjem nećeš daleko, novi si i pripazi. 4. Lock zbog ovoga gore.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|