PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Problemi prijatelja (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=103325)

m&n 02.04.2008. 18:55

Problemi prijatelja

ovako imam par pitanja e sada nisam znao kamo to svrstati...pa sam odlucio ipak ovdje...naime prijatelj mi posjedujem komp sa agp grafom a nije nesto pri novcima...ono sta mene a i njega zanima....cisto jednostavno pitanje bar bi trebalo biti za vas

Dali se isplati mjenjat cijeli komp samo da bi si stavio pci-e grafu...a igre mu nisu bitne da se igraju na najacim postavkama...

i ono sta mene a i njega zanima...Dali se agp high end grafa moze mjeriti sa kojom pci e grafom eto....to bi bilo to...unaprijed hvala

srale7 02.04.2008. 18:59

A pitanje je isto..:hitthewal:
ne isplati se pogotovo ako bas nije pri lovi i ako ne igra igre na high

m&n 02.04.2008. 19:01

Citiraj:

Autor srale7 (Post 991392)
A pitanje je isto..:hitthewal:
ne isplati se pogotovo ako bas nije pri lovi i ako ne igra igre na high

da ali ovo drugo pitanje bas i nije isto. zanima me kolka je razlika u performansama jedne high end grafe (agp) i jedne low-med range pci e kartice

Router 02.04.2008. 19:07

Daj , po kojem kriteriju si ovu temu otvorio u Problemi - Hardverski problemi ??? a naslov da ne komentiram - treba ti bananka uvalit kad krsisi ovoliko pravila odjednom ....

Roso 02.04.2008. 19:08

Prije nije bilo razlike (govorim za vrime dok smo ja i prijatelj imali 6600gt, ja PCI-E on AGP, ako i ima razlike to ti je unutar 1%). Za ove novije ne mogu reć, ali sam poprilično siguran da se situacija nije prominila :D

m&n 02.04.2008. 19:12

Citiraj:

Autor Router (Post 991400)
Daj , po kojem kriteriju si ovu temu otvorio u Problemi - Hardverski problemi ??? a naslov da ne komentiram - treba ti bananka uvalit kad krsisi ovoliko pravila odjednom ....

a kaj se ti pravis tak pametan jel sam reko da neznam di da svrstam to pitanje..kamo bi ga ti tak pametan stavio??neka mi uvale ban ako sam pogrijesio.

a ovima sta su mi odgovorili hvala

Router 02.04.2008. 19:16

Citiraj:

Autor silent-hunter (Post 991407)
a kaj se ti pravis tak pametan jel sam reko da neznam di da svrstam to pitanje..kamo bi ga ti tak pametan stavio??neka mi uvale ban ako sam pogrijesio.

a ovima sta su mi odgovorili hvala

pa stavio bi ga prije u Ati ili Nvidia podforum iz razloga sto se radi o grafickoj kartici pa tamo ne bi pogrijesio ili cak u Ostalo kad vec ne znas gdje bi ili u Konfiguracije i naslov Prijelaz na novu konfu zbog prijelaza Agp na Pci-e , pa bi stavio naslov recimo Razlika performansi AGP i PCI-E grafi , a ne pomoc prijatelju - jer da si bacio oko na pravila vidio bi da takvi naslovi nisu pozeljni , isto kao ni oni sa prefiksom ili sufiksom Hitno ...stavio si u podforum problemi koji je namijenjem rjesavanju problema , dakle nekih recimo kvarova a i malo dijete vidi da ti problem nemas , vec eventualno dvojbu ...

m&n 02.04.2008. 19:19

Citiraj:

Autor Router (Post 991414)
pa stavio bi ga prije u Ati ili Nvidia podforum iz razloga sto se radi o grafickoj kartici pa tamo ne bi pogrijesio ili cak u Ostalo kad vec ne znas gdje bi ili u Konfiguracije i naslov Prijelaz na novu konfu zbog prijelaza Agp na Pci-e , pa bi stavio naslov recimo Razlika performansi AGP i PCI-E grafi , a ne pomoc prijatelju - jer da si bacio oko na pravila vidio bi da takvi naslovi nisu pozeljni , isto kao ni oni sa prefiksom ili sufiksom Hitno ...stavio si u podforum problemi koji je namijenjem rjesavanju problema , dakle nekih recimo kvarova a i malo dijete vidi da ti problem nemas , vec eventualno dvojbu ...

ne to je problem zato sta je crkla stara grafa i sada trazim savjet i pomoc onih koji znaju sta je najbolje napravit..a ne onih koji su previse pametni

Router 02.04.2008. 19:20

Citiraj:

Autor silent-hunter (Post 991418)
ne to je problem zato sta je crkla stara grafa i sada trazim savjet i pomoc onih koji znaju sta je najbolje napravit..a ne onih koji su previse pametni

Bolje previse nego premalo kao neki padobranci koji krse pravila i rade kaos na forumu ...

m&n 02.04.2008. 19:23

Citiraj:

Autor Router (Post 991420)
Bolje previse nego premalo kao neki padobranci koji krse pravila i rade kaos na forumu ...

Nisam nista prekrsio..a to sta se ti osjecas pametnim samo naprijed tvoj problem.Odgovor sam dobio od covijeka koji zavrijeduje respect.pozz i uzivaj u svojim pametovanjima

domy_os 03.04.2008. 05:32

1. To da mu je crkla grafa si trebao reći na početku i odmah napisati koji je ostatak konfe.
2. Naslov ti je ono, pusti me da vrištim.
3. S vrijeđanjem nećeš daleko, novi si i pripazi.
4. Lock zbog ovoga gore.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:04.