|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
zajednički dsl priključak
vako, spojen sam s komšom u lan, ja imam dsl priključak, jel se smije on preko mene spajat na internet? Zvao sam informacije više puta al tamo su taki baksuzi tako da im baš i ne vjerujem, u ugovoru piše da smijem spojit više računala ali neznam jel se to odnosi i na komšino? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
pa smije, ako ti to dozvoljavaš. briga njih ko je spojen dokle god se računi plaćaju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Naravno da smije, daj mi jedan razlog zato ne bi smio, ako mu ti to dozvoljavas? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
ne vidim ni ja razlog, ja im plačam brzinu i šta njih briga koče to trošit ali onaj serviser što mi je to instaliro mi je reko da se za to dobije velika kazna |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
samo iskoristavaj sto vise mozes ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Serviseri su idijoti (u tvom slucaju) i pricaju gluposti kao i TV inkasatori.. uglavnom nebuloze.. Citiraj:
Ciji imas DSL? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
to je sve več napravljeno. @srale7: DSL je optimin i ako nekog zanima zadovoljan sam uslugom, ping je malo veči od t-coma a brzinu dobijem čak i veču nego po ugovoru. To kažem zato što mi dosta ljudi prigovara što sam prešo na optimu. Nije meni da če meni neko sada doč provjeravat na vrata jel smo spojeni nego možda oni mogu utvrdit koliko računala koristi priključak preko interneta, iako mislim da nemogu vidit ip adrese iza routera, uglavnom zvao sam još jednom informacije i rekli su mi uglavnom isto što i raf. Hvala na odgovorima |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
možda ne bi bilo loše da susjedu uvališ netlimiter da mu limitiraš zauzeće veze? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Registered User
|
Citiraj:
Sada umjesto da je on sam kupio priključak: flat+1Mbit/s=90 kn platio je dodatna 2Mbit/s na moj priključak: 60kn tako je on dobio internet za 30kn manje: flat+1Mbit/s(limitiran) a ja sam dobio džabe 1Mbit/s Zato mi je malo čudno bilo da je to legalno, jer sad ako uključim i drugog komšiju pa trečeg i možda kuma od babe i tetu milicu i ujka stevu dobijem 245 Mbit/s džabe, naravno oni meni to nebi plačali, ja bi dobivo lovu na poklon za nove čarape i svi sretni i zadovoljni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
eto samo da kažem da sam napokon dobio konkretan odgovor od podrške, poslo sam im mail ovaj put, sve je legalno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|