|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() pozzzz.. ispricavam se ak sam fulo podforum..... e ovako...htio bih na rame nabacit neke kulere u ovakom stilu ![]() trazi sam po netu...i po svim mogucim trgovinam informatickom robom al nisam nasao nista slicno......pa me zanima dal netko zna gdje bi to mogao nac.......i dal mi se tako nesto moglo doma napravit od bakra.... ![]() ![]() tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
ne sam stavi neki 8,12cm vent da puse po njima na 5V i miran si. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#4 |
Banned
|
hvala na savjetu al...... zaboravio sam napomenut da mi nije samo do hlađenja već i do izgleda...... a i onog home made.......ak ko zna kakav ducan u zg...gdi bi se mogli naci takvi kuleri.........ili da mi objasni od cega i na koj nain bi se dali napravit kuleri... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
bilo je nekada u Hg spotu to, ali sada nazalost ti nema vise (bilo ti je oko 60kn) znaci ako danas nades to negdje moralo bi ti kostat oko 50ak kuna...za taj ram ti ne treba to, osim ako ne zelis fancy look, ako zelis ih stvarno hladit, samo stavi neki vent (80-92) da puse po ramovima, najbolje rijesenje EDIT: pa u biti to su dvije plocice tankog bakra (ili aluminija) 1-2mm velicine keksa rama. imaju neki nacin spajanja, s onim ''hvataljkama'' koji vidis na slici. izmedu bakra i cipovima rama stavis termalnu traku (znaci traku debljine 1mm koji provodi toplinu)... BTW: imas double side cipovi ili? (znaci cipovi na oba strane ili) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
fino telefon u ruke, zovi, pitaj... pricekaj par dana beshtya otvara shop.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Banned
|
tnx dalegic.......to sam rijesio stiči ce mi postom za koji dan...... a sad da vas pitam jos jedno pitanjce ..imam "DFI-lan party ut nf4-ultra D" ...nadam se da znate kakav je cooler na chipsetu na toj mbo..ona mala zujalica.... pa me zanima dal im gdje jos onih "Tr HR-07" jer jedino mi takvi cooleri dolaze u obzir jermi za one male plave zalmane smeta grafa.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Provodi toplinu cudo jedno ![]() A to mu treba jer on ima stare bh5 chipove? Jeah vrajt. IMO HR07 je ona treba (u doba bh5) a sada je skroz nepotrebno. Pa eto, i za Ballistixe jer ce prije crknut od silne voltaze nego od grijanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
o.O
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |