|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
HDD prozor
Mislim da danas ima poprilicno puno jeftinih polovnih diskova pa bi se moglo uloziti u ovakvo nesto sto bi svakako ljepo izgledalo u svakom pc-u sa prozorom http://www.overclockers.com/tips821/index02.asp |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Neznam kak im je to uspjelo, a da nisu sje**** disk koji je inace hermeticki zatvoren...svako zrnce prasine moze našteti radu igle, i bye,bye disk... A ako bas hoces nekaj takvo uzmi si WD Raptora od 150 GB...a za njega cak postoji neki konverter, pa ga stavis u 5.25 slot...i onda ti moze izaci onak van poput dvd-a iz dvd-roma i sl. Vise na ovom linku |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
ja mislim da je TomRi napravio nesto slicno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Nije bit toga da se kupi vece je zadovoljstvo kad se napravi i disk nije hermeticki zatvoren ako nisi primjetio onu rupicu na disku a ona sluzi za izjednacavanje tlaka u disku prilikom mjenjanja temperature u njemu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Da, TomRi je otvarao svoj disk da dokaze pojedincima kako unutar diska nije vakuum. Otvorio je disk, poslika i ponovo ga sastvaio. Ne sjecam se da li jepravio prozorcic. Ako se ja dobro sjceam neki drugi forumas je pravio prozorcic i stavio plave LEDice u njega (mislim da se radilo o destoyeru, ali nisam siguran). Ja sad imam 7 dana raspusta, i imam nekih 4-5 diskova pri ruci pa cu pokusati sa nekim totalno bezvrijednim, i ako uspijem mogao bih to napraviti na ovom svom WD-u (necu na Seagateu jer jos imam garanciju na njega).
![]() |
#7 | |
Premium
|
i ja sam narucio preko oglasa jedan od 10GB pa kad stigne krecem u akciju bas me zanima kako ce to izgledati pogotovo ovo Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|