![]() |
HDD prozor
Mislim da danas ima poprilicno puno jeftinih polovnih diskova pa bi se moglo uloziti u ovakvo nesto sto bi svakako ljepo izgledalo u svakom pc-u sa prozorom
http://www.overclockers.com/tips821/index02.asp |
Neznam kak im je to uspjelo, a da nisu sje**** disk koji je inace hermeticki zatvoren...svako zrnce prasine moze našteti radu igle, i bye,bye disk...
A ako bas hoces nekaj takvo uzmi si WD Raptora od 150 GB...a za njega cak postoji neki konverter, pa ga stavis u 5.25 slot...i onda ti moze izaci onak van poput dvd-a iz dvd-roma i sl. Vise na ovom linku |
odlična ideja,lijepo za vidit ali ko bi se usudio to uraditi na svom hardu.
|
ja mislim da je TomRi napravio nesto slicno...
|
Citiraj:
Nije bit toga da se kupi vece je zadovoljstvo kad se napravi i disk nije hermeticki zatvoren ako nisi primjetio onu rupicu na disku a ona sluzi za izjednacavanje tlaka u disku prilikom mjenjanja temperature u njemu |
Citiraj:
Ja sad imam 7 dana raspusta, i imam nekih 4-5 diskova pri ruci pa cu pokusati sa nekim totalno bezvrijednim, i ako uspijem mogao bih to napraviti na ovom svom WD-u (necu na Seagateu jer jos imam garanciju na njega). |
i ja sam narucio preko oglasa jedan od 10GB pa kad stigne krecem u akciju bas me zanima kako ce to izgledati pogotovo ovo
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:04. |