|
![]() |
#1 |
Somewhere around Barstow
Datum registracije: Nov 2001
|
Jones In The Fast Lane
Ima tko moža Jones In The Fast Lane - CD veziju? Imam verziju na 1 disketi ali je svojedobno izašla cd enhanced verzija (oko 11 disketa). A eto tad je bio rat, plaće male a igrice su se plaćale 3dem po disketi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Hmm, kolko je to staro??? Ak je 'fajn' staro, mozda mos nac na 'abandon ware' sajtovima (Tam di imaju sve zive stare igrice i ostale stvari)... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Somewhere around Barstow
|
A staro je otprilike 11 godina. Pretražio sam net "do kraja" i nazad. Ne mogu nigdje naći CD enhanced verziju. Običnu sam našao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PC Ekspert
|
*comf* nemrem pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PC Ekspert
|
evo imas tu jedan odlican site od tipa koji je lud za igrom, i veli da ce napravit kopiju svakome tko voli igru i posalje mu email. a ima i link gdje ju mozes downloadati: http://www.bertrandom.com/jones/index.php
![]() |
#6 |
Somewhere around Barstow
|
Što reći nego HVALA! evo ti puno virtualnih guinnessa na moj račun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PC Ekspert
|
sretno!! ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
razlo, ne znam jesi uspio uvjerit tipa, ja nisam ni pokušavao. zamolio bih te ako jesi da se dogovorimo da mi snimiš CD verziju. neću valjda i tebe morat uvjeravat da sam fan te igrice. valjda je dosta što ju imam na hardu i što sam je zadnji put odigro prije ljeta, a prvi put sam je zaigro prije nekih deset godina (čim sam prestao igrat California games). |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Somewhere around Barstow
|
Ma nisam mu još stigao poslati mail budem preko vikenda. Javim se ak uspijem kaj srediti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|