![]() |
Jones In The Fast Lane
Ima tko moža Jones In The Fast Lane - CD veziju?
Imam verziju na 1 disketi ali je svojedobno izašla cd enhanced verzija (oko 11 disketa). A eto tad je bio rat, plaće male a igrice su se plaćale 3dem po disketi :( nisam imao love tad za nju i od tada je tražim ... godinama. Pa ako neko ima bio bi zahvalan. |
Hmm, kolko je to staro???
Ak je 'fajn' staro, mozda mos nac na 'abandon ware' sajtovima (Tam di imaju sve zive stare igrice i ostale stvari)... |
A staro je otprilike 11 godina. Pretražio sam net "do kraja" i nazad. Ne mogu nigdje naći CD enhanced verziju. Običnu sam našao. :(
|
*comf* nemrem pomoci :(
|
evo imas tu jedan odlican site od tipa koji je lud za igrom, i veli da ce napravit kopiju svakome tko voli igru i posalje mu email. a ima i link gdje ju mozes downloadati:
http://www.bertrandom.com/jones/index.php |
Što reći nego HVALA! evo ti puno virtualnih guinnessa na moj račun :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: sad još sam moram uvjeriti tipa da sam hardcore fan.
|
sretno!! :beer:
|
razlo, ne znam jesi uspio uvjerit tipa, ja nisam ni pokušavao. zamolio bih te ako jesi da se dogovorimo da mi snimiš CD verziju. neću valjda i tebe morat uvjeravat da sam fan te igrice. valjda je dosta što ju imam na hardu i što sam je zadnji put odigro prije ljeta, a prvi put sam je zaigro prije nekih deset godina (čim sam prestao igrat California games).
|
Ma nisam mu još stigao poslati mail budem preko vikenda. Javim se ak uspijem kaj srediti.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:33. |