|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
(riješeno) 2600XT TV-out - kako?
idem desna tipka>properties>settings>stisnem na drugi ekran>enable... i tako mi je radilo na staroj vga. ali mi ovdje odbije-samo se zacrni ekran i ne dođe slika na tv. sve spojeno, kabel valja (nisam ga dirao od stare vga-kojoj je radio tv out). kako namjestit da mi dođe slika na tv? thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
ajde dobro kad nema pomoći da preoblikujem pitanje. da li se kod kartice sa 2 dvi-a i jednim tv outom pali gore navedenim postupkom. ili se tako pali drugi dvi??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kako si točno spajao? Vidiš li na TV-u neke promjene (blicanje i slično) kod resetiranja kompa?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
da, kod resetiranja mi par puta blicne tv. spajao sam s-video adapter u vga pa u adapter onaj video kabel (ne znam kako se to stručno zove) i to u tv gdje piše: video in. u ati ccc mi isto odbije ako misliš na ovo: ![]() e sad da li kad ja idem na enable monitor 2^ da li je to uključivanje drugog dvi-a(nije ništa prikopčano) ili tv outa? thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Je li sad sve OK?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Potpuno sva isto samo sto ja nemogu odvuc tv u onaj kvadratic u sredini,mogu samo u onaj ljevo a onda mi oise da ce to bit primari monitor ja stisnem ok i prebacimi sliku na tv a monitor se ugasi.Na tv-u bude bljeda boja,preljevaju se i slika drhti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|