![]() |
(riješeno) 2600XT TV-out - kako?
idem desna tipka>properties>settings>stisnem na drugi ekran>enable... i tako mi je radilo na staroj vga. ali mi ovdje odbije-samo se zacrni ekran i ne dođe slika na tv.
sve spojeno, kabel valja (nisam ga dirao od stare vga-kojoj je radio tv out). kako namjestit da mi dođe slika na tv? thnx |
ajde dobro kad nema pomoći da preoblikujem pitanje. da li se kod kartice sa 2 dvi-a i jednim tv outom pali gore navedenim postupkom. ili se tako pali drugi dvi???
|
pali tv out ili iz catalyst control centra (display manager) ili ako koristis drive bez njega instaliraj si ati try tool.
|
Kako si točno spajao? Vidiš li na TV-u neke promjene (blicanje i slično) kod resetiranja kompa?
|
da, kod resetiranja mi par puta blicne tv. spajao sam s-video adapter u vga pa u adapter onaj video kabel (ne znam kako se to stručno zove) i to u tv gdje piše: video in.
u ati ccc mi isto odbije ako misliš na ovo: http://img295.imageshack.us/img295/3425/ccchh4.jpg e sad da li kad ja idem na enable monitor 2^ da li je to uključivanje drugog dvi-a(nije ništa prikopčano) ili tv outa? thnx |
vidis onu ikonu televizora ispod onoga Main i slike monitora ispod? nju povuci u onaj prazan bijeli kvadrat desno od slike monitora. ponudit ce ti opcije, vjerovatno te zanima clone.
|
da treba odvuć ikonicu, hvala puno.:chears:
|
Je li sad sve OK?
|
Je, riješeno sve, hvala još jednom. :chears:
|
Potpuno sva isto samo sto ja nemogu odvuc tv u onaj kvadratic u sredini,mogu samo u onaj ljevo a onda mi oise da ce to bit primari monitor ja stisnem ok i prebacimi sliku na tv a monitor se ugasi.Na tv-u bude bljeda boja,preljevaju se i slika drhti.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:30. |