|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Pro Evolution Soccer 6 online - port problem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Sve ti piše, "otvori" port 5739 (i UDP i TCP). http://www.portforward.com/english/r...outerindex.htm Tu nađi svoj modem i pogledaj sta piše.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
sve je to lijepo što piše, ali da ja tebi napišem nešto na portugalskom i kažem ti sve ti tu piše, što bi mi rekao? ![]() hvala! sad ću vidjeti da li ide, ako ne ide vraćam se tu ![]() EDIT: nažalost ne pomaže...kaže čovjek da ima sagem fast 800-840, a na popisu nema tog modela. a i gledam upute za druge sagem modele, na popisu nema pro evolutiona ![]() i + toga, kaže on da ovo njegovo nije router nego modem. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 22.02.2008. u 11:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Adrenaline junkie
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=59331 Pogledaj tu. Nema baš za taj tvoj modem, ali skontaćeš o čemu se radi i kako se radi, pa onda probaj kod sebe.
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
ja o kompjuterima ne znam gotovo ništa. zato sam se i registrirao tu jer znam da ima ljudi koji će mi staviti gotovo rješenje pred nos jer se oni u to kuže. Eto, ja bi rado pomogao svima koji pokušavao igrati PES a nije im nešto jasno ![]() Dao si mi ovu drugu stranicu na kojoj ima milijun stvari. Ja se tu ne snalazim. Vidim da ima nešto o port forwardingu, ali svejedno niti znam kako doći do toga, niti u kojim okolonstima se radi, kakvi preduvjeti moraju biti ispunjeni da bi se to radilo, ništa. Treba mi objasniti kao da objašnjavaš malom djetetu. Znači - 1. napravi to i to 2. napravi to i to 3. napravi to i to 4. odjebi s foruma ![]() ako je moguće, naravno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Adrenaline junkie
|
Hmm, teško da ćeš na hrvatskom naći nešto o tome (jedino ako naleti neko ko ima isti takav modem). Evo sta kazu na engleskom: Citiraj:
Kada ti se otvori ovo sa SSova koji su gore pokazani, otvori karticu Advanced i u njoj potrazi bilo šta u vezi pojmova "port/s", "TCP", "UDP",.. pa napravi SS (screenshot) i uploaduj pa daj da vidimo sta tu sve ima kako bi ti mogli detaljnije reći šta i kako da radiš. Citiraj:
Kao i obično sagem jede govna i pravi komplikacije oko administracije modema. Inče se do "control panela" modema/rutera dolazi jednostavnim upisivanjem IP adrese modema/rutera u neki od browsera, ali za ovaj sagem ne mogu da nađem ništa. Odo ja sad, letim u školu, a ti do tada uradi ono sto sam gore napisao, pa ćemo vidjeti šta dalje. I BTW potrazi malo na forumu (koristi tražilicu), bila jos jedna ovakva ema ranije, ali se ne sjecam koji je modem bio u pitanju, i problem je tamo bio rješen.
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
eeee to care! nije engleski problem ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas