|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
http://www.nabava.net/trazilica.php?...zs+&x=793&y=92 Vrlo je skupa....izgleda da je bolje dodati jos koju kunu pa uzeti X-FI |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
baš gledam...malo previše košta.....x-fi mogu nabavit u linksu bulk verziju za 550 kn a ova je oko 700, a sad da li je ova audigy 2 zs bolja za gejming jer sam negdje čuo da je iako je starija pa me to još zanima ?
![]() |
#4 |
Premium
|
X-FI je bolja. Mada je i Audigy 2 odlicna zvucna. Prodaje se jedna A2 na hr.ponuda.hardver za nekih 300kn ak sam dobro vidio. Jedino ako ciljas bas na novo, onda ti se definitivno ne isplati uzimat vise tu zvucnu, vec X-FI Extreme Music. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Nisam audiofil pa da sad znam objasniti razliku između audigy 2 i X-fi procesora, ali logika kaže da je X-fi jednostavno bolji. Uostalom, kad čuješ crystallizer na djelu + EAX 2.0, smrznut ćeš se dok helikopter preleti znad tebe u igrama. Glazba? Paaa....nisam slušao glazbu na audigy 2, ali X-fi je odličan, samo ga moraš prebaciti iz game moda u entertainment mod u driverima. Nekima se ne sviđa slušanje glazbe s uključenim crystallizerom, no meni zvuči puno bolje s njim. Zvuk je nekako puniji...
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Audigy 2 ZS nemas nigdje vise za kupiti, ako ima onda je PCMCIA... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
x-fi je bolja ali audigy 2 zs ču prije nač polovnu nego x-fi, tko če ju prodavat ak je kupio? nema smisla ja još uvijek u potrazi za polovnom audigy 2 zs
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|