![]() |
Zvucna Audigy 2 zs ?
jel netko zna gdje ima za kupiti ova zvučna i kako se cijene kreču, dosta je stara pa pitam ?
|
http://www.nabava.net/trazilica.php?...zs+&x=793&y=92
Vrlo je skupa....izgleda da je bolje dodati jos koju kunu pa uzeti X-FI |
baš gledam...malo previše košta.....x-fi mogu nabavit u linksu bulk verziju za 550 kn a ova je oko 700, a sad da li je ova audigy 2 zs bolja za gejming jer sam negdje čuo da je iako je starija pa me to još zanima ?
|
X-FI je bolja. Mada je i Audigy 2 odlicna zvucna. Prodaje se jedna A2 na hr.ponuda.hardver za nekih 300kn ak sam dobro vidio. Jedino ako ciljas bas na novo, onda ti se definitivno ne isplati uzimat vise tu zvucnu, vec X-FI Extreme Music.
|
ma da bar nađem polovnu, idem baš vidjet....hvala na informaciji !
|
Pitanje...
Dal Audigy 2 ZS vrijedi više sad od X-Fi bilo koje... Gledam, stara je i jako skupa. Dal si siguran Crni da je bolja X-Fi? |
Nisam audiofil pa da sad znam objasniti razliku između audigy 2 i X-fi procesora, ali logika kaže da je X-fi jednostavno bolji. Uostalom, kad čuješ crystallizer na djelu + EAX 2.0, smrznut ćeš se dok helikopter preleti znad tebe u igrama. Glazba? Paaa....nisam slušao glazbu na audigy 2, ali X-fi je odličan, samo ga moraš prebaciti iz game moda u entertainment mod u driverima. Nekima se ne sviđa slušanje glazbe s uključenim crystallizerom, no meni zvuči puno bolje s njim. Zvuk je nekako puniji...
|
Audigy 2 ZS nemas nigdje vise za kupiti, ako ima onda je PCMCIA...
|
x-fi je bolja ali audigy 2 zs ču prije nač polovnu nego x-fi, tko če ju prodavat ak je kupio? nema smisla
ja još uvijek u potrazi za polovnom audigy 2 zs |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:56. |