|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Potraga za digitalnim kanalima/signalima
Pozdrav ekipo ![]() Prošli tjedan smo konačno, nakon kojih 10g Sony-evog CRT telkača od 63cm (koji i dan danas radi perfektno bez greške i kvara), kupili novi Sony Bravia serija LCD KDL-46V3000 od 46" il'ti 117cm, full HD (1080p), digitalni+analgoni tuner bla bla i tako dalje ![]() http://www.sancta-domenica.hr/images/tv/KDL-40V3000.jpg http://www.sancta-domenica.hr/kdl-40v3000.htm E sad, koliko ja znam na analogni tuner može čisto normalno ići i "standardna" antena, koju i imam, ali unutarnju nažalost i tu dolazi do očitog problema. Ne hvatam niti jedan digitalno emitirani program, a i analogni su prosječni. Razlog? Ja pretpostavljam da je do antene. Čekam skoru instalaciju vanjske riblje kosti (uselio sam se nedavno u kuću) ili neke vaše preporuke ako može što se tiče svega s primanjem audio-video signala, koja bi mi kombinacija uredjaja za tu namjenu bila najbolja (nemojte mi sam maxtv predlagat ![]() To bi bilo to, thx ![]() Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 17.01.2008. u 02:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Nitko??? :S ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
dobro si nahvalio TV a kad ono ćorak sa signalom... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
PMaj bubbu on ti je doktor za digitaliju i mislim da ce ti jedini moci pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Prvo to montiraj i vidi da li zadovoljava. Ako recimo digitalni signal šteka, može se uzeti UHF yagi antena i sa već postojećom spojiti preko pojačala sa više ulaza. Poželiš li gledati i gospodu Europljane, onda još pokoja antena, te eventualno kanalna skretnica (pojačalo za točno određene kanale, dok se ostali prigušuju).
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Očito nitko ne zna rješenje ili ti se nema što reći ako nema odgovora na pitanje. U ovom slučaju bi bilo ovo drugo jer si i sam napisao razlog slabog signala. Izbjegavaj bumpanje ubuduće. Do neke mjere to toleriramo ali 3 komada u 4 dana je definitivno previše.
![]() |
#9 |
Premium
|
Ja sam pardoniram ovim putem, znao sam da se moze 3 puta bumpat, ali nisam znao da ima neki odredjeni period. Ujedno se i ovim putem zahvaljujem Perki na konkretnom odgovoru! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|