|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Koji 250 GB ?
Treba mi sistemski disk,gledam seagate 250 giga ,model ST3250410AS,ima samo jednu plocu,pa je valjda tih,a i ima 5 godina garancije ![]() Moze preporuka ili ako ga netko ima da napise kakav je sto se tice buke. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
pogledaj si Samsung ili Hitachi ako tražiš dobar i tih disk
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
U mojem stroju se već vrti 4 mjeseca,vrlo je tih i hladan...imaš tu negdje na forumu i krivulju iz hdtacha pa pogledaj i to ako te zanima.Brzinom je isto tako jako dobar....sve u svemu,jako sam zadovoljan s hardom.
![]() |
#4 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Pogledaj prvu stranu imaš puno preporuka, uglavnom sa Samsungom, Hitachi-jem ili WD-om nečeš pogriješiti svatko ih preporučuje po svojim iskustavima. Seagate je također dobar ali i sigurno najbučniji od ovog trojca |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
U ovom je topicu riječ o novom Seagateu 7200.10 sa jednom pločom od 250Gb koji nije bučan,tako da imho neće pogriješiti ako ga uzme ni što se buke tiće....
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() Svidja mi se kod seagate-a sto disk ima jednu plocu i 5 godina garancije,a i pogledao sam hdtach testove i brz je,svidja mi se recimo i samsung zbog reputacije da je jako tih. Ma uletiti cu u ducan pa kojeg budu imali na lageru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
********** EDIT BY MOD: Pico... ![]()
Macbook M1+ LG32UQ85R iPad 5 White 32gb Wifi iPhone XR 128gb Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED) Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80 Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 25.11.2007. u 20:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Bacite oko na ono što piše na naljepnici. Naime, negdje sam pročitao da će s jednom pločom biti modeli serije 7200.11 pa me zanima jesu li to serija 11 ili stara 10.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
ST3250410AS, a grafova imaš nekoliko na forumu pa potraži.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
vista sux
Datum registracije: Nov 2007
|
aje nek netko stavi link tog tihog seageta |
![]() |
![]() |