![]() |
Koji 250 GB ?
Treba mi sistemski disk,gledam seagate 250 giga ,model ST3250410AS,ima samo jednu plocu,pa je valjda tih,a i ima 5 godina garancije :)
Moze preporuka ili ako ga netko ima da napise kakav je sto se tice buke. Hvala. |
pogledaj si Samsung ili Hitachi ako tražiš dobar i tih disk
|
U mojem stroju se već vrti 4 mjeseca,vrlo je tih i hladan...imaš tu negdje na forumu i krivulju iz hdtacha pa pogledaj i to ako te zanima.Brzinom je isto tako jako dobar....sve u svemu,jako sam zadovoljan s hardom.
|
Pogledaj prvu stranu imaš puno preporuka, uglavnom sa Samsungom, Hitachi-jem ili WD-om nečeš pogriješiti svatko ih preporučuje po svojim iskustavima. Seagate je također dobar ali i sigurno najbučniji od ovog trojca
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Svidja mi se kod seagate-a sto disk ima jednu plocu i 5 godina garancije,a i pogledao sam hdtach testove i brz je,svidja mi se recimo i samsung zbog reputacije da je jako tih. Ma uletiti cu u ducan pa kojeg budu imali na lageru:lol2: |
Citiraj:
********** EDIT BY MOD: Pico... :p |
Bacite oko na ono što piše na naljepnici. Naime, negdje sam pročitao da će s jednom pločom biti modeli serije 7200.11 pa me zanima jesu li to serija 11 ili stara 10.
|
Serija 7200.10 ali imaju drugačiji model number po tome ih se prepoznaje...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
aje nek netko stavi link tog tihog seageta
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:09. |