|
![]() |
#1 |
Guardian Of Gondor
Datum registracije: Mar 2004
|
Neon String & Keyboard
Dakle ja sam tu novi i vidim da se svi kuzite u sve pa stoga imam jedno pitanje. Dali je ikako moguce da ja neonstring stavim u tipkovnicu odnosno ispod gumbiju i kak na sta se spaja taj string. U linksu sam vidio Sharkoon Luminous III tipkovnicu (crnu) i ima switch on/off ali ima jedan prob sto je to njemacka tipkovnica, ne pise npr. Page Up neg nes na njemackom. Dali netko zna dali ima mozda engleska verzija te tipkovnice? thx!!
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
naravno da je moguce stavit string pod tipke, ali vjeruj mi nije bas neki rezultat. ustvari presugavo je...ja sam stavio diode i to mi se full svidja jer mozes osvjetliti tocno ono sto hoces...jedino je full tezak i dugotrajan proces wiringa, al heb'ga ![]() ![]() a sto se tice tipkovnice ne bi znao, ekipo? :clap:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
mislim da je bio neki clanak o tome na www.virtual-hideout.net pa baci oko
![]() |
#4 |
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
ja sam isto stavio ledice. 3 komada. slabo se vidi jer su one same slabog intenziteta. planiram uzeti 3-4 komada prozirnih(plavih) ledica i osvjetliti sve. i ispod tipki nabaciti srebrni sprej..tako da ima i reflektiranja malo. ali u rijeku nikako da dodju te je*** ledice ![]()
![]() |
#5 |
Guardian Of Gondor
|
posto se ja slabo kuzim u to , jel bi mogo reci malo detaljnije kak si ih stavio, di si ih spojio , dali imas switch i slicno.
![]() |
#6 |
Master Of Disaster
|
spojio sam ih paralelno na Num Lock ledicu tako da imaju dovoljnu voltazu. a smjestio sam ih umjesto 3 sarafica na sredini tastature. tako da nisam morao busiti nista. a switch mi je num lock ![]()
![]() |
#7 |
Stoka
Datum registracije: Dec 2003
|
Imaš plave i to prozirne ledice u chipoteci u rijeci samo što oni seru da nemaju , pa im ja kažem da su mi prošli put prodali da pogledaju malo bolje i onda se odjednom stvore kod njih u ladici!!!! Mislim da oni žene nama uvalit one neprozirne za 10 naku Hebem im m...
![]() |
#8 | |
Guardian Of Gondor
|
Citiraj:
1.Koje boje ? 2.Dali osvjetle ista ili skoro nista? ![]() 3.Koja tastatura?
![]() |
![]() |
#9 |
Master Of Disaster
|
tastatura za 60 kn, svjetle slabo..jer su slabog intenziteta. jebga. nije bilo pravih ledica, a to sam napravio prije godinu dana ako ne i prije.. zed se mozda sjeca kada sam zicao za ledice i onda mi puknulo pa sam napravio tek toliko da radim nesto ![]() uglavnom prozirne ledice ce mi biti vise nego dobre kad ih uzmem. btw. kelle, koliko dodju prozirne? 14kn? tako nesto.. P.S. slika je snimljena davno ![]() P.P.S. gornja greskica, prvo mi je javilo da ne moze jer je slika prevelika, pa nije bilo posta. i onda ga je postalo..zbunj ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Psycho. 10.10.2006. u 01:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Master Of Disaster
|
tastatura za 60 kn, svjetle slabo..jer su slabog intenziteta. jebga. nije bilo pravih ledica, a to sam napravio prije godinu dana ako ne i prije.. zed se mozda sjeca kada sam zicao za ledice i onda mi puknulo pa sam napravio tek toliko da radim nesto ![]() uglavnom prozirne ledice ce mi biti vise nego dobre kad ih uzmem. btw. kelle, koliko dodju prozirne? 14kn? tako nesto.. P.S. slika je snimljena davno ![]() slikica
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
ekipa meni je jako napeto izledalo wire ispod tipkovnice samo nisam bas siguran da bi bilo mjesta? -ovo mi je tipkovnica "Logitech® Internet Navigator™ Keyboard Special Edition"
![]() |
#12 |
Guardian Of Gondor
|
hmmm a jel bi se dalo slozit da to zgleda slicno ko kak je u sharkoonovoj luminous tipkovnici ? PS. Psycho vidim da je link na lotr.gamer.hr , da neigras kojim slucajem mozda wc3? :clap: :clap: i ja ga isto igram cro)templar aka 3w0ks ![]()
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 | |
Stoka
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
Samo ja kombiniram kupit u NetComu 80x80mm vent za kučište ima na sebi 4 plave ledice a košta 50 kn. Tako da za 10 kn dobijem vent ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Guardian Of Gondor
|
Citiraj:
jok! ne mislim na tu mini tipkovnicu nego na ovu crnu. hmmm....nije valjda da ste svi mislili na tu malu ? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Ovu nisam ni vidio
|
|
Oglas
|
|