![]() |
Neon String & Keyboard
Dakle ja sam tu novi i vidim da se svi kuzite u sve pa stoga imam jedno pitanje.
Dali je ikako moguce da ja neonstring stavim u tipkovnicu odnosno ispod gumbiju i kak na sta se spaja taj string. U linksu sam vidio Sharkoon Luminous III tipkovnicu (crnu) i ima switch on/off ali ima jedan prob sto je to njemacka tipkovnica, ne pise npr. Page Up neg nes na njemackom. Dali netko zna dali ima mozda engleska verzija te tipkovnice? thx!! |
naravno da je moguce stavit string pod tipke, ali vjeruj mi nije bas neki rezultat. ustvari presugavo je...ja sam stavio diode i to mi se full svidja jer mozes osvjetliti tocno ono sto hoces...jedino je full tezak i dugotrajan proces wiringa, al heb'ga :D :beer:
a sto se tice tipkovnice ne bi znao, ekipo? :clap: |
mislim da je bio neki clanak o tome na www.virtual-hideout.net
pa baci oko |
ja sam isto stavio ledice. 3 komada. slabo se vidi jer su one same slabog intenziteta. planiram uzeti 3-4 komada prozirnih(plavih) ledica i osvjetliti sve. i ispod tipki nabaciti srebrni sprej..tako da ima i reflektiranja malo. ali u rijeku nikako da dodju te je*** ledice :D
|
posto se ja slabo kuzim u to , jel bi mogo reci malo detaljnije kak si ih stavio, di si ih spojio , dali imas switch i slicno.
|
spojio sam ih paralelno na Num Lock ledicu tako da imaju dovoljnu voltazu. a smjestio sam ih umjesto 3 sarafica na sredini tastature. tako da nisam morao busiti nista. a switch mi je num lock :)
|
Imaš plave i to prozirne ledice u chipoteci u rijeci samo što oni seru da nemaju , pa im ja kažem da su mi prošli put prodali da pogledaju malo bolje i onda se odjednom stvore kod njih u ladici!!!! Mislim da oni žene nama uvalit one neprozirne za 10 naku Hebem im m...
|
Citiraj:
1.Koje boje ? 2.Dali osvjetle ista ili skoro nista? :D 3.Koja tastatura? |
tastatura za 60 kn, svjetle slabo..jer su slabog intenziteta. jebga. nije bilo pravih ledica, a to sam napravio prije godinu dana ako ne i prije.. zed se mozda sjeca kada sam zicao za ledice i onda mi puknulo pa sam napravio tek toliko da radim nesto :D
uglavnom prozirne ledice ce mi biti vise nego dobre kad ih uzmem. btw. kelle, koliko dodju prozirne? 14kn? tako nesto.. P.S. slika je snimljena davno :) P.P.S. gornja greskica, prvo mi je javilo da ne moze jer je slika prevelika, pa nije bilo posta. i onda ga je postalo..zbunj :D |
tastatura za 60 kn, svjetle slabo..jer su slabog intenziteta. jebga. nije bilo pravih ledica, a to sam napravio prije godinu dana ako ne i prije.. zed se mozda sjeca kada sam zicao za ledice i onda mi puknulo pa sam napravio tek toliko da radim nesto :D
uglavnom prozirne ledice ce mi biti vise nego dobre kad ih uzmem. btw. kelle, koliko dodju prozirne? 14kn? tako nesto.. P.S. slika je snimljena davno :) slikica |
ekipa meni je jako napeto izledalo wire ispod tipkovnice samo nisam bas siguran da bi bilo mjesta? -ovo mi je tipkovnica
"Logitech® Internet Navigator™ Keyboard Special Edition" |
hmmm a jel bi se dalo slozit da to zgleda slicno ko kak je u sharkoonovoj luminous tipkovnici ?
PS. Psycho vidim da je link na lotr.gamer.hr , da neigras kojim slucajem mozda wc3? :clap: :clap: i ja ga isto igram cro)templar aka 3w0ks :gringo: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo ja kombiniram kupit u NetComu 80x80mm vent za kučište ima na sebi 4 plave ledice a košta 50 kn. Tako da za 10 kn dobijem vent :D |
Citiraj:
jok! ne mislim na tu mini tipkovnicu nego na ovu crnu. hmmm....nije valjda da ste svi mislili na tu malu ? http://www.blacknoise.de/img/p/72498/72498_imgname.jpg :D |
Ovu nisam ni vidio
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:45. |