PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Case Modding (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=55)
-   -   Neon String & Keyboard (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8996)

jemhadar 18.03.2004. 21:41

Neon String & Keyboard

Dakle ja sam tu novi i vidim da se svi kuzite u sve pa stoga imam jedno pitanje.

Dali je ikako moguce da ja neonstring stavim u tipkovnicu odnosno ispod gumbiju i kak na sta se spaja taj string.

U linksu sam vidio Sharkoon Luminous III tipkovnicu (crnu) i ima switch on/off ali ima jedan prob sto je to njemacka tipkovnica, ne pise npr. Page Up neg nes na njemackom. Dali netko zna dali ima mozda engleska verzija te tipkovnice?

thx!!

z3D 18.03.2004. 22:38

naravno da je moguce stavit string pod tipke, ali vjeruj mi nije bas neki rezultat. ustvari presugavo je...ja sam stavio diode i to mi se full svidja jer mozes osvjetliti tocno ono sto hoces...jedino je full tezak i dugotrajan proces wiringa, al heb'ga :D :beer:

a sto se tice tipkovnice ne bi znao, ekipo? :clap:

Stormeye 18.03.2004. 22:52

mislim da je bio neki clanak o tome na www.virtual-hideout.net
pa baci oko

Psycho 20.03.2004. 00:31

ja sam isto stavio ledice. 3 komada. slabo se vidi jer su one same slabog intenziteta. planiram uzeti 3-4 komada prozirnih(plavih) ledica i osvjetliti sve. i ispod tipki nabaciti srebrni sprej..tako da ima i reflektiranja malo. ali u rijeku nikako da dodju te je*** ledice :D

jemhadar 20.03.2004. 10:14

posto se ja slabo kuzim u to , jel bi mogo reci malo detaljnije kak si ih stavio, di si ih spojio , dali imas switch i slicno.

Psycho 20.03.2004. 14:49

spojio sam ih paralelno na Num Lock ledicu tako da imaju dovoljnu voltazu. a smjestio sam ih umjesto 3 sarafica na sredini tastature. tako da nisam morao busiti nista. a switch mi je num lock :)

KeLLe 20.03.2004. 19:41

Imaš plave i to prozirne ledice u chipoteci u rijeci samo što oni seru da nemaju , pa im ja kažem da su mi prošli put prodali da pogledaju malo bolje i onda se odjednom stvore kod njih u ladici!!!! Mislim da oni žene nama uvalit one neprozirne za 10 naku Hebem im m...

jemhadar 20.03.2004. 22:15

Citiraj:

Originally posted by jemhadar
posto se ja slabo kuzim u to , jel bi mogo reci malo detaljnije kak si ih stavio, di si ih spojio , dali imas switch i slicno.

1.Koje boje ?
2.Dali osvjetle ista ili skoro nista? :D
3.Koja tastatura?

Psycho 21.03.2004. 01:14

tastatura za 60 kn, svjetle slabo..jer su slabog intenziteta. jebga. nije bilo pravih ledica, a to sam napravio prije godinu dana ako ne i prije.. zed se mozda sjeca kada sam zicao za ledice i onda mi puknulo pa sam napravio tek toliko da radim nesto :D
uglavnom prozirne ledice ce mi biti vise nego dobre kad ih uzmem.
btw. kelle, koliko dodju prozirne? 14kn? tako nesto..
P.S. slika je snimljena davno :)
P.P.S. gornja greskica, prvo mi je javilo da ne moze jer je slika prevelika, pa nije bilo posta. i onda ga je postalo..zbunj :D

Psycho 21.03.2004. 01:16

tastatura za 60 kn, svjetle slabo..jer su slabog intenziteta. jebga. nije bilo pravih ledica, a to sam napravio prije godinu dana ako ne i prije.. zed se mozda sjeca kada sam zicao za ledice i onda mi puknulo pa sam napravio tek toliko da radim nesto :D
slikica

ßellerophon 21.03.2004. 02:43

ekipa meni je jako napeto izledalo wire ispod tipkovnice samo nisam bas siguran da bi bilo mjesta? -ovo mi je tipkovnica
"Logitech® Internet Navigator™ Keyboard Special Edition"

jemhadar 21.03.2004. 11:59

hmmm a jel bi se dalo slozit da to zgleda slicno ko kak je u sharkoonovoj luminous tipkovnici ?

PS. Psycho vidim da je link na lotr.gamer.hr , da neigras kojim slucajem mozda wc3? :clap: :clap:

i ja ga isto igram cro)templar aka 3w0ks :gringo:

cyberphere 21.03.2004. 13:37

Citiraj:

Originally posted by jemhadar
hmmm a jel bi se dalo slozit da to zgleda slicno ko kak je u sharkoonovoj luminous tipkovnici ?

PS. Psycho vidim da je link na lotr.gamer.hr , da neigras kojim slucajem mozda wc3? :clap: :clap:

i ja ga isto igram cro)templar aka 3w0ks :gringo:

Tako dobro nećeš moći napraviti jel su gumbi na toj tipkovnici prozirni pa se to lijepo vidi

KeLLe 21.03.2004. 19:19

Citiraj:

Originally posted by Psycho
slikica

Pa prozirne plave su 10kn, a crvene 6kn

Samo ja kombiniram kupit u NetComu 80x80mm vent za kučište ima na sebi 4 plave ledice a košta 50 kn.

Tako da za 10 kn dobijem vent :D

jemhadar 21.03.2004. 21:53

Citiraj:

Originally posted by cyberphere
Tako dobro nećeš moći napraviti jel su gumbi na toj tipkovnici prozirni pa se to lijepo vidi

jok! ne mislim na tu mini tipkovnicu nego na ovu crnu.

hmmm....nije valjda da ste svi mislili na tu malu ?

http://www.blacknoise.de/img/p/72498/72498_imgname.jpg

:D

cyberphere 21.03.2004. 22:51

Ovu nisam ni vidio

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:45.