|
![]() |
#1 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
Vemil daje 5% popusta...
Znaci, sutra u jutarnjem izlazi kupon sa kojim u Vemilu ostvarujete dodatnih 5% popusta na SVU robu kupljenu kod njih. Kupon izlazi samo sutra, a akcija mislim da traje tjedan dana. Pa ko voli nek izvoli, ja znam da u ponedjeljak idem po svoju P35-DS3R ![]() (PS. ovo nije reklama vec samo obavijest o akciji, kako bi forumasi pravovremeno saznali za nju.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Jesi siguran da je za svu robu? Vidio sam na telki da su na kuponima samo neke ASTRO konfiguracije supported. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Expert from the shadow
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Nekima će dosta značiti, nekima manje. U svakom slučaju, dobar marketing u Ve-milu jer će imati povećan promet, a sumnjam da će biti u minusu nakon ovog ![]() Što god mislili o Ve-milu, 5% je 5%. Tko si treba nešta kupiti, može samo dobiti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Ne kužim zašt, ovi će prodat više robe a ovi možda više novina. Za ovo T-Com, to je neka knjižica valjda o internetu bila ili što? Najvjerojatnije sponzorirano od njih, nije ni čudo, neće sigurno reklamirat Optimu. Monopol i kapitalizam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Vidimo se sutra u Ve-milu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne dijele svi isto misljenje kao ti ![]() Osobno nisam imao niti jedno lose iskustvo s njima pa stoga i dalje kupujem tamo. A ovih 5% je sasvim uredu gesta od njih, pogotovo ljudima koji kupuju cijele konfiguracije a svima ostalima.
![]() |
![]() |
#16 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...nikad problema s njihovim proizvodima 3 maticne i 2 graficke,ovo je zbilja ok od njih i vrijedi iskoristiti.
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Nije baš na sve proizvode.Popust vrijedi za Astro konfiguracije Extreme,Advantage i Titan,sve Logitech proizvode te sve monitore.
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / 1TB Micron M.2 2242 / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p || Intel Core i7-4700MQ / 16GB DDR3 / 240GB Sandisk SSD Plus / nVidia Geforce GT 730 / FreeBSD 14.3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
NE daju 5% na pojedinacne komponente a to je ovdje 99% nama ovdje vazno , tako da ova tema nazalost 0 bodova |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Vidim da nitko nije upita... Jesu li ti kuponi "stackabilni" , da li ja mogu doći s 10 kupona i dobit 50% popusta? ![]()
![]() |
#23 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni je ipak draze otic u ADM koji je ionako najjeftiniji i jos uzet na firmu ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Expert from the shadow
|
Steta. ![]() Znaci da onaj s kim sam pricao nije imao pojma... A taman bi mi dobro doslo... Sorry zbog lazne uzbune... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|