![]() |
Vemil daje 5% popusta...
Znaci, sutra u jutarnjem izlazi kupon sa kojim u Vemilu ostvarujete dodatnih 5% popusta na SVU robu kupljenu kod njih. Kupon izlazi samo sutra, a akcija mislim da traje tjedan dana. Pa ko voli nek izvoli, ja znam da u ponedjeljak idem po svoju P35-DS3R :goood:.
(PS. ovo nije reklama vec samo obavijest o akciji, kako bi forumasi pravovremeno saznali za nju.) |
Jesi siguran da je za svu robu?
Vidio sam na telki da su na kuponima samo neke ASTRO konfiguracije supported. |
Hm ja bih trebao neke stvari...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Vidim sad, tjedan dana... |
To se isplati samo ako se kupuje nesto od bar 2000kn. I to svega 100kn na 2000kn. I to je malo.
No ako tko kupuje konfu uskoro, eto razloga zasto da bude u Ve-milu. :) |
Nekima će dosta značiti, nekima manje. U svakom slučaju, dobar marketing u Ve-milu jer će imati povećan promet, a sumnjam da će biti u minusu nakon ovog :).
Što god mislili o Ve-milu, 5% je 5%. Tko si treba nešta kupiti, može samo dobiti... |
Citiraj:
/OT |
Citiraj:
Za ovo T-Com, to je neka knjižica valjda o internetu bila ili što? Najvjerojatnije sponzorirano od njih, nije ni čudo, neće sigurno reklamirat Optimu. Monopol i kapitalizam. |
Citiraj:
|
Vidimo se sutra u Ve-milu... :D
|
ja sam bas namjeravao danas otici po novu komfu, ali ima vremena ako je istina to s kuponom :D
|
Ne bi tim gadovima ostavio ni kune sve i da je 99% popusta...
|
Ma da djele besplatno stvari nebi ih uzo . svaka stvar koju sam kod njih uzo moro sam ju vracat na reklamaciju jer je neispravna ili se pokvari .
|
Citiraj:
Osobno nisam imao niti jedno lose iskustvo s njima pa stoga i dalje kupujem tamo. A ovih 5% je sasvim uredu gesta od njih, pogotovo ljudima koji kupuju cijele konfiguracije a svima ostalima. |
...nikad problema s njihovim proizvodima 3 maticne i 2 graficke,ovo je zbilja ok od njih i vrijedi iskoristiti.
|
Nije baš na sve proizvode.Popust vrijedi za Astro konfiguracije Extreme,Advantage i Titan,sve Logitech proizvode te sve monitore.
|
Super potez, tak bi mogo svaki tjedan neki shop :)
Meni bi taman dobro došlo za monitor al eto našo rabljeni jeftinije.. |
NE daju 5% na pojedinacne komponente a to je ovdje 99% nama ovdje vazno , tako da ova tema nazalost 0 bodova
|
Opasnog li popusta...
|
Baš, strašan popust...
|
Vidim da nitko nije upita...
Jesu li ti kuponi "stackabilni" , da li ja mogu doći s 10 kupona i dobit 50% popusta? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja bi doso sa 30 kupona za svaki slucaj... Pa da ih i unovcim. :chears: |
Meni je ipak draze otic u ADM koji je ionako najjeftiniji i jos uzet na firmu :D
|
I jel ide popust na sve komponente?!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Steta. :stoopid:
Znaci da onaj s kim sam pricao nije imao pojma... A taman bi mi dobro doslo... Sorry zbog lazne uzbune... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:41. |