|
![]() |
#1 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Kolike su vam temperature u sobi?
![]() |
#2 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
pa preko dana se dignu na oko 30-35°C, a preshi u tome uvelike pomaže ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Bogme, prek noci su svi prozori otvoreni, a po danu se sve zatvori i zamraci da sto duze ostane sveze, tek se oko 4-5 popodne malo zapali klima... Danas je vani valjda 38° najavljeno...
![]() |
#5 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Evo uz comp u sobi je 28, u ostalom djelu kuće je hladnije za 2-3 stupnja. Ne posjedujem klimu.
![]() |
#8 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sigurno ima program ali ćemu kad ovaj od Wina sve uredno sredi. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Trenutno 25, a kod mene doma u sobi i do 35, kad popalim svu masineriju ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Avocado
|
![]() |
#13 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Khhhh, 1 hard, 3 venta 92cm na njemu ( hlade ga ![]() ![]() Jbg, nije isto na moru 37, i u Zagorju 37. Tam je zraku ugodan i ne znojiš se, a tu je velka vlaga i pritisak, i lije biohardware svoj znoj dok radi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Inače, ja imam neku umjetnu kožu na stolici pred kompom. Sjećam se da sam se tad toliko zaljepio za nju, da ono...sediš u gaćama i moliš Boga da sva koža ostane na tebi kad se ustaneš... A noći su bile koma, spavao sam na balkonu... Mada, onda sam se zainatio i bio vani po cijele dane, radio. Jer onda ti je tak svejedno - znojim li se u sobi ili vani di delam neš korisno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
kod mene se to kreće od 24-28°C, nemam klime. evo trenutno 27° , a vani u hladu 40° ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Bez klime, trenutna temperatura 28C, van ni ne pokušavam izlaziti prije 20h jer je pakleno...samo kad se sjetim da sutra moram u Vž..uh... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Killing monsters
Datum registracije: Nov 2005
|
Kako nekome mozhe biti 35 stunjeva u sobi? Vrlo lako. Naime, neki ljudi (ukljuchujuchi i mene) imaju takvu prokletu srechu u zhivotu da im sunce tokom ljeta od 7 ujutro pa do 20:30 navecher - udara direktno u prozore koji se samim time moraju drzhati zatvorenima, a zid se tako ugrije da doslovce isijava toplinu i tokom nochi!!! A kao shlag na tortu, tokom zime, kada bi mi dobro doshlo malo toga sunca koje udara u prozore - preko dana mi je ta strana zgrade - u hladu. Jbt ga, kriva lokacija. A kod susjeda (zgrada preko puta moje) ima sasvim obrnutu situaciju: tokom zime - sunce, a tokom ljeta - hlad. Gadovi sretni! Ali, moglo bi biti i gore. Mogao bih zhivjeti u...potkrovlju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Avocado
|
|
|
Oglas
|
|