|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
Nero 7 "burn process failed"
Pomozite, poludiću. Htio sam na DVD spržiti 2 Divx filma i nakon 14 % burninga prekine i dođe poruka "burn process failed" i tako na svaki Divx film. Kad te iste Divx pržim na CD onda protekne sve ok. Čudno mi je šta prije prženja ne mogu da odaberem soluciju Track at once nego stoji Disk at once (zasivljeno je). Reinstalirao sam windowse i drugu verziju Nera i opet isto. Pomozite ako boga znate Slika obrisana jer se protivi pravilima foruma. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 13.07.2007. u 22:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vjerojatno je laser za prženje dvd-a u komi. Pokušaj očistiti leću onih cd-ima za čišćenje, a ako se situacija ne popravi nosi na reklamaciju. Eventualno možeš pokušati pržiti nekim drugim programom ili je odnesti kod frenda, ali mislim da neće pomoći. Doduše, ništa ne košta probati. Zadnje rješenje je da staviš Nero 6.x.x i onda probaš spržiti nešto jer verzije 7 znaju štekati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Budi malo opširniji u opisu problema. Koja prža, ostatak konfe, koji Windowsi, koji medij je u pitanju...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
imao sam sličan problem .. stvar je bila u przilici ... investiraj u novu 18 ili 20 x przilicu i bitće ok .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Isto se i meni desavalo cd-e snima bez problema ali dvd ne, isprobano na vise kompova sa razlicitim medijima i verzijama nere i ostalih programa za snimanje nije bilo nikakve pomoci ... kupio novu przilicu |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
nebu lock jer nije rekao da prži npr 2f2f,rekao je da prži divX filmove,for all we know,to može vrlo lagano biti home made...ili nekakav niskobudžetni ne kopirajtani film =) isto koda ja dođem napišem da sam pokušao zapržiti igru,nije piratstvo jer nije navedeno kakva je,čija je i jeli zaštičena EDIT ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|