![]() |
Nero 7 "burn process failed"
Pomozite, poludiću.
Htio sam na DVD spržiti 2 Divx filma i nakon 14 % burninga prekine i dođe poruka "burn process failed" i tako na svaki Divx film. Kad te iste Divx pržim na CD onda protekne sve ok. Čudno mi je šta prije prženja ne mogu da odaberem soluciju Track at once nego stoji Disk at once (zasivljeno je). Reinstalirao sam windowse i drugu verziju Nera i opet isto. Pomozite ako boga znate Slika obrisana jer se protivi pravilima foruma. |
Vjerojatno je laser za prženje dvd-a u komi. Pokušaj očistiti leću onih cd-ima za čišćenje, a ako se situacija ne popravi nosi na reklamaciju. Eventualno možeš pokušati pržiti nekim drugim programom ili je odnesti kod frenda, ali mislim da neće pomoći. Doduše, ništa ne košta probati. Zadnje rješenje je da staviš Nero 6.x.x i onda probaš spržiti nešto jer verzije 7 znaju štekati.
|
:beer: :rtfm: :rtfm: :rtfm:
Mislim da bu lock ubrzo :D |
Citiraj:
|
Budi malo opširniji u opisu problema. Koja prža, ostatak konfe, koji Windowsi, koji medij je u pitanju...?
|
imao sam sličan problem ..
stvar je bila u przilici ... investiraj u novu 18 ili 20 x przilicu i bitće ok .. |
meni je znao norton antivirus prekidat przenje, jednostavno nije mogao toliko odskenirat i nero nebi imao s cim punit buffer.... kad sam ga disablao sve bilo pet
|
Isto se i meni desavalo cd-e snima bez problema ali dvd ne, isprobano na vise kompova sa razlicitim medijima i verzijama nere i ostalih programa za snimanje nije bilo nikakve pomoci ... kupio novu przilicu
|
Citiraj:
isto koda ja dođem napišem da sam pokušao zapržiti igru,nije piratstvo jer nije navedeno kakva je,čija je i jeli zaštičena EDIT:osim ak je slika bila "inkriminirajuća",to ne vidim,nisam na vrijeme stigao |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:02. |