|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Opera 9.50 Alpha 1
Pa, kom se da zezat sa alphom-ima verzija za Win, Mac, FreeBSD i Linux... Ima hrpa novih stvari-cijela lista je tu: http://snapshot.opera.com/windows/w950a1.html Skidanje: http://fileforum.betanews.com/detail...ws/945720329/1
![]() |
#2 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
|
Ja sam je samo instalirao u posebni folder, uvezao bookmarkse iz 9.23 i upravo isprobavam...
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ja sam skinuo .deb paket (koristim linux) i sve je ok. (pisalo je da cu po defaultu zadrzati i staru instalaciju sto se nije desilo) i kakvi su dojmovi ? horza ? ![]() edit: kod mene su ostali svi bookmark-si polozaji toolbara i teme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Eo ja probo. Nekako me više podjeća na Mozillu koja mi se u posljednje vrijeme i ne sviđa, ne znam zašt iako sam je nekad prije koristio. Brza je dovoljno. Ajd kad smo već kod Opere ![]() Recite šta oćete al za mene Opera rula! ![]()
![]() |
#6 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Kod mene 9.23 dela kak spada, nisam primjetil da bi bila kaj sporija od 9.22. Kaj se tiče 9.5, probal bum kad bu finalna verzija u opticaju. Ne da mi se sad sprobavati, posle napravim samo upgrade i gotovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
9.23 je i meni radilo normalno. 9.5 radi još malo brže od nje, i čini mi se nekako i uglađenije. Nisam čito ovo instalaciju pa sam ju instaliro preko stare. Username-ove i passworde nije zapamtio al bookmarksi su ostali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
|
Opera 9.50 Build 9523 Alpha 2
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ja sam vec dosta dugo na operi i sve 5. Mada u zadnjih par dana dosta radim sa javom i koji puta ne prikaze kako treba. Istina IE se sroka ko beba ali Firefox proguta bez bada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
ja sam na 9.23 imao problema sa čitanjem na nekim stranicama, te na freemail@net.hr nije htjela ući na poslane ili spremljene poruke. To je sve ispravljeno sa 9.50 i mislim da će biti odličan proizvod kad postane finalan, već sada odlično radi i po svim nezavisnim testovima je najbrži browser iako je u alpha verziji. Inače koristim Operu od 4. ili 5. inačice (a i dalje namjeravam...) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|