![]() |
Opera 9.50 Alpha 1
Pa, kom se da zezat sa alphom-ima verzija za Win, Mac, FreeBSD i Linux...
Ima hrpa novih stvari-cijela lista je tu: http://snapshot.opera.com/windows/w950a1.html Skidanje: http://fileforum.betanews.com/detail...ws/945720329/1 |
Citiraj:
|
Ja sam je samo instalirao u posebni folder, uvezao bookmarkse iz 9.23 i upravo isprobavam...
|
ja sam skinuo .deb paket (koristim linux) i sve je ok. (pisalo je da cu po defaultu zadrzati i staru instalaciju sto se nije desilo)
i kakvi su dojmovi ? horza ? :lol2: edit: kod mene su ostali svi bookmark-si polozaji toolbara i teme. |
Eo ja probo. Nekako me više podjeća na Mozillu koja mi se u posljednje vrijeme i ne sviđa, ne znam zašt iako sam je nekad prije koristio. Brza je dovoljno.
Ajd kad smo već kod Opere:D, ne znam da li ste primijetili možda ko je probao, tako je kod mene, opera 9.23 je užasno spora a 9.22 je normalna i sad sam na njoj. Kako je kod vas? Recite šta oćete al za mene Opera rula!:D |
Citiraj:
|
9.23 je i meni radilo normalno. 9.5 radi još malo brže od nje, i čini mi se nekako i uglađenije. Nisam čito ovo instalaciju pa sam ju instaliro preko stare. Username-ove i passworde nije zapamtio al bookmarksi su ostali.
|
Opera 9.50 Build 9523 Alpha 2
|
Ja sam vec dosta dugo na operi i sve 5. Mada u zadnjih par dana dosta radim sa javom i koji puta ne prikaze kako treba. Istina IE se sroka ko beba ali Firefox proguta bez bada.
|
ja sam na 9.23 imao problema sa čitanjem na nekim stranicama, te na freemail@net.hr nije htjela ući na poslane ili spremljene poruke. To je sve ispravljeno sa 9.50 i mislim da će biti odličan proizvod kad postane finalan, već sada odlično radi i po svim nezavisnim testovima je najbrži browser iako je u alpha verziji. Inače koristim Operu od 4. ili 5. inačice (a i dalje namjeravam...)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:16. |