|
![]() |
#1 |
You'll never walk alone
Datum registracije: Sep 2006
|
XP my computer problem
Kad uđem u my computer i dvokliknem na neki hard disk, umjesto da se prikaže njegov sadržaj, otvori mi se prozor open with. Probao sam pod browse dodati windows explorer, ali bezuspješno. A i ona kvačica da se stalno u istome otvara mi je zatamnjena. ![]() Sa desni kliko pa open piše nešto kao access denied, a sa desni klik pa explore otvori ga normalno. Isto tako, ako kliknem u windows exploreru tamo lijevo otvori se normalno. Imao sam problema s virusima, sve sam ih uništio, no problem je ostao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
You'll never walk alone
Datum registracije: Sep 2006
|
Ne treba olako gubiti nadu. Riješio sam stvar kombinirajući savjete s ovog i još jednog foruma. Dakle, najprije treba obrisati viruse (mislim sa se konkretno ovaj prenosi usb stickovima, izvor je u mom slučaju bila kopiraona blizu FER-a, gdje sam nešto printao). Potom isključiti system restore i tako pobrisati sve s.r. fajlove, a onda ga opet uključiti (ako hoćete). Potom se u folder options->view ukljuci "view hidden files and folders" i iskljuci "protect system files", i u rootu diska koji se ne otvara dobro nađe "autorun.inf" fajl. Treba ga obrisati i nakon restarta kompa bi sve moglo biti u redu. Ako nije, treba napraviti još i ovo: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|