|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
DVD na 700 Mb
Imajući u vidu smiješne cijene DVD medija ije mi jasno zašto bi ovo netko htio...ali evo kako možete sa NERO-m jednostavno smanjiti DVD film na CD...(možda za vaš pocket pc ili mobitel?) Uzeti ćemo NERO RECODE i otvoriti "remake DVD"... ![]() otvoriti će nam se slijedeći prozor u kojem ćemo naći naš DVD film koji želimo rezati ![]() otvara nam se meni u kojem odabiremo glavni film ( to je uglavnom film s najdužim vremenom trajanja kako je prikazano ovdje ![]() sada će NERO napraviti analizu filma i kompresije ![]() gledajte ovdje ; nakon završene analize u donjem desnom kutu odabiremo "fit to target" i odabiremo medij.....preporučam da odaberete CD (74min)... ![]() sa desne strane odaberite funkciju "start/end" i otvara nam se prozor ![]() u kojem ćemo dabrati chaptere( poglavlja) po redoslijedu...gledajte strelicu ! ovdje je početak tj.prvi chapter a u drugom prozoru ćemo odabrati kraj za naš CD. ![]() na dnu možete vidjeti plavu liniju koja označava veličinu našeg filma...nesmije ići u crveno ! kliknite na "next"... idemo spremiti prvi dio DVD filma...tj. napraviti prvi CD... odaberite kao metu "hard disc folder" i na "browse" odaberite destinaciju... ![]() pa onda "burn" ![]() još uvijek mi nije jasno tko bi to htio raditi... |
![]() |
![]() |
#2 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
ajd probaj sljedeci put slike staviti u thumbove...inace korisno znati ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
#4 |
Premium
|
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
koliko otprilike treba vremena da se dvd film od 1 GB baci u divix? te na koliko bi ga maksimalno mogao kompresirati, kvaliteta nije bitna jer bi ga htio pokretati na mobitelu |
![]() |
![]() |
#9 | |
---
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
ali, to bi ti trajalo jedno najviše 1 sat i mogao bi ga sniziti na jedno 100 MB, možda i manje, ali kvaliteta ne bi bila baš neka, ako koristiš ovaj program koji sam ja preporučio (DVDx 2.8) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
..ako ćemo biti realni...ovaj tutorijal sam napisao prije nekoliko godina za potrebe druge stranice a ne ovdje...ovdje je tutorijal ZATO JER me je jedan kolega odavde to tražio...i to zato JER SI KOPIRA FILMOVE NA POSLU(!) a ne doma,i nema ADMINISTRATORSKE ovlasti da može instalirati gluposti...imaju samo NERO,i pitao me čovjek kako može to sa NERO-m..dakle..ostali neka zaobiđu ovaj thread...
Zadnje izmijenjeno od: tin.. 13.05.2007. u 20:58. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
imaš o tome isto tutorijal..ako ga ja već nisam maknuo...preventivno.... @Stormbreaker ništa nisi ti preporučio..napravi tutorijal pa se javi..
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
2. naslov thread-a je "DVD na 700MB" ,nigdje ne pise " pomocu NERO programa" 3. Napisao si "uzet cemo NERO RECODE....." znaci ,tek kasnije si naveo da cemo u ovom slucaju koristiti nero recode 4. mi nismo telepati ,pa da znamo da si tutorijal napisao za nekog frenda koji nema admin mogucnosti na poslu 5. ako si vec ovo napisao samo za frenda,mogao si mu poslati na PM a ne staviti public Svaka cast na tutorijal-u ali bi se mogao malo spustiti pa malo drukcijim tonom obracati clanovima koji te nisu nicime uvrijedili,a ako jesu necime, prijavis moderatoru. NHF |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
---
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
to što nisam napravio tutorial ne znači da ne znam usput, ja sam za tog nero back up znao prije 7-8 mjeseci, čim je izašao nero 7 (i još usput da kažem da je to glupost, takvo konvertiranje, slika bude katastrofalna), a i ako ne vidiš, novi sam ovdje, registrirao sam se prije nekoliko dana, prema tome..... ![]() ![]() ![]() usput, hvala Bruno_Rv što si iskren ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Zatvaram. Stvar je dovoljno jasna.
|
Oglas
|
|