Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.04.2007., 14:45   #1
nikola8
RiDe Or DiE-O.G.
Moj komp

nikola8's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
LEADTEK winfast Tv2000 XP expert tv kartica

ovako imam gore navedenu TV karticu leadtek winfast tv 2000 xp expert
problem je u tome da kad spojim kabel od kabelske iz tv u tv karticu na racunalu kad ocu preko winfast PVR programa gledat tv nemam zvuk imam plocu gigabyte 965p-ds3p i tv kartica je spojena na maticnu na ulaz CD IN jeli to ok?ako neko zna molio bi ga za pomoc hvala unaprjed . p.s. ako treba vise informacija samo recite.
nikola8 je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2007., 15:40   #2
Ubleha
Premium
Moj komp

Ubleha's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Moras u softveru kartice podesiti da ti zvuk ide sa cd in-a, u onom dijelu gdje podesavas parametre snimanja se i to nalazi, neznam bas tacno davno sam je prodao ali prerovi malo naci ces sigurno, tu ti se podesava i sa kojeg ce izvora da uzima zvuk za snimanje.
Oglas

Oglas
Staro 24.04.2007., 17:42   #3
nikola8
RiDe Or DiE-O.G.
Moj komp

nikola8's Avatar

Citiraj:
Autor Ubleha Pregled postova
Moras u softveru kartice podesiti da ti zvuk ide sa cd in-a, u onom dijelu gdje podesavas parametre snimanja se i to nalazi, neznam bas tacno davno sam je prodao ali prerovi malo naci ces sigurno, tu ti se podesava i sa kojeg ce izvora da uzima zvuk za snimanje.

ma jesam ja podesio u tom programu da ide na cd in al nista zvucnikci od kompa su ustekani iza na zeleni ulaz i radi sve mogu slusat pjesme recimo jedino ne radi kad udem u taj program za gledanje tv zasto????
Staro 24.04.2007., 18:12   #4
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Daj pogledaj da ti se slučajno nešta nije mute-alo. Meni se znao "Master" volume mutat kada sam pokrenuo Leadtekov PVR
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2007., 18:38   #5
nikola8
RiDe Or DiE-O.G.
Moj komp

nikola8's Avatar

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Daj pogledaj da ti se slučajno nešta nije mute-alo. Meni se znao "Master" volume mutat kada sam pokrenuo Leadtekov PVR
ma nije nist na mute provjereno,nego kak tocno moraju biti postavke u leadtek pvr???je i jel sam na maticnu dobro spojio na cd in???jel se moze jos kuda?maticna je 965p-ds3p rev 2.0 ili ako ima jos neki program da probam s njim?
Staro 24.04.2007., 18:45   #6
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Ako si spojio na CD-IN, onda moraš staviti u opcijama da sa CD-IN dolazi zvuk. Neznam dal se može žica krivo okrenut / uštekat.

Možeš eventualno još isprobat sa Dscalerom, meni je radio super na toj kartici...
Staro 24.04.2007., 19:10   #7
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
i nei isto i to često, ubacio šrot zvučnu i riješio problem sam se bojim da kad prijeđem na vistu da će bit problema...
... ili se neće driveri od realteka klati sa zvučnom na visti
Buger je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2007., 19:30   #8
nikola8
RiDe Or DiE-O.G.
Moj komp

nikola8's Avatar

znaci da kiupim neku srot zvucnu i zdravo?ili ima neko rjesenje s ovim mojim problemcicom?al fakat mi nije jasno kak zvuka ima kad slusam neku pjesmu a tv kartica nema ako je sve ok zastekano?
Staro 24.04.2007., 19:36   #9
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Ako je kabel u redu, mora biti zvuka. Imaš koji drugi šteker na matičnoj za to ?
Glupo da sad kupuješ zvučnu radi toga...
Staro 24.04.2007., 20:24   #10
nikola8
RiDe Or DiE-O.G.
Moj komp

nikola8's Avatar

neznam kabel je valjda u redu pa novo je sve,p.s neznam naci na maticnoj ako ima jos koji ulaz ne kuzim se previse ako zelis pogledaj negdje pa nadi ploca je gigabyte 965p-ds3p.stvarno ne kuzim?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.05.2007., 21:38   #11
trax
Registered User
Moj komp

trax's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Danas kupio LEADTEK winfast Tv2000 XP expert i imam isti problem. Ploca je gigabyte 965p-ds3 rev.3.3. Zvuk je isto spojen na CD-IN na maticnoj. Jel netko zna u cemu je problem?

trax je offline   Reply With Quote
Staro 18.05.2007., 13:40   #12
tihomir
Premium

tihomir's Avatar

Datum registracije: Jan 2002
Imam i ja Experticu... Na ploči uz CD-IN MORATE imati još bar i AUX-IN, a neke i još koji priključak, pa zavirite u knjižicu i nađite konektor i u Winfast PVR-u naredite AUX kao izvor zvuka...
tihomir je offline   Reply With Quote
Staro 18.05.2007., 13:55   #13
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
gle u PVr-u stavis kao audio sorce ili sl CD pa odi onda na CP od zvuka i tamo pojacaj taj cd in i master vol. tada bi moralo bit zvuka pa da ga jeee.....s
Staro 18.05.2007., 22:57   #14
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Citiraj:
Autor tihomir Pregled postova
Imam i ja Experticu... Na ploči uz CD-IN MORATE imati još bar i AUX-IN, a neke i još koji priključak, pa zavirite u knjižicu i nađite konektor i u Winfast PVR-u naredite AUX kao izvor zvuka...
Ja sam mogao kopčati u koji god utor na matičnoj, bilo to CD-IN il AUX - radila je kako spada. I na Live!-ici i na integriranoj i to na više ploča.
Staro 18.05.2007., 23:22   #15
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
A da napraviš mali eksperiment za male pare...
Uzmi par desetaka centimetra nekakvog trožilnog ili višeodtogažilnog kabla (mikrofonski, utp...kakav god imaš), na jedan kraj nalemi stereo phonejack (ili samo omotaj žicu na one limiće ako nemaš lemilicu) i njega ubodi u line in na kučištu kompa a na drugom kraju tri žice ubodi u konektor koji si do sada ubad'o u CD in. Crna ti je minus, crvena i bijela su lijevi i desni kanal.
Postavi u PVR-u da ti zvuk dolazi s line in-a i javi jel' se čuje šta.
Ako i ne uspije bar si se dobro zabavio.
Ja sam ovo kemijao jer nisam mogao spojiti usb zvučnu i TV karticu...TV kartica nema line out-a pa sam hvatao zvuk na navedeni način.
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno