|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Sata --> USB
nedavno sam negdje pročutao za uređaj na koji se spajaju hardovi obični, ima konektore na sebi (sata, ata...), i ide na usb ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Zove se kama connect, imas ga u Zoli za oko 200-250kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
zanima me koji je hdd kvalitetniji Hitachi, Maxtor, Seagate, WD Caviar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Naravno da možeš. Samo moraš paziti da kupiš kutiju koja ima isto sučelje (IDE ili SATA) kao i hard. Ima i jeftinijih externih kutija od te koje si naveo. http://www.links.hr/index.php?option...d6cb56af05296e
![]() |
#8 |
Premium
|
kupio sam IDE hard i IDE kućište, došao sam doma i sve to prispojio no uopće mi ne prepoznaje taj hard nigdje, instalirao sam drivere i sve... može pomoć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj se igrati jumperima na disku (master, slave, cable select)... Prvo spajaš napajanje, a onda USB kabel.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
prepoznao mi ga je u driver manageru, ali u my computer i win explorer ga nema, |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Desna tipka My Computer - Manage - Storage - Disk Management. Nađi dolje polje od novog diska - Desna tipka Format - odabereš si slovo, NTFS datotečni sustav i Label (ime diska po volji), a ovo ostalo ostaviš kak je. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|