|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Toplo preporucam Abit KN8 Ultra, full stabilna, odlicne oc mogucnosti, e sad sto se tice dodataka najbolje da pogledaš na stranici od hg-šrota, uglavnom odlicna ploca za 599 kn ! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
slazem se, imam ju u drugoj konfi, odlicna ploca... jedini je problem kada mijenjam puno postavki u biosu (znaci odjednom recimo HTT, latencije meme, takt meme, boot devices i slicno) da mi se nece bootat i moram raditi ccmos, ali opcenito sam prezadovoljan... pogledaj neke epoxice ili dfi infinity, one isto nisu lose ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Abit KN8 Ultra |
![]() |
![]() |
#9 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Pa nebih se složio za loš raspored. Imam grafu sa zalmanom na njoj i jos uvijek iskoristiva 2 slota.. Ok izgubis PCI slot ali to nije SLI ploca da imas rupu oko nje a ima vise mjesta gore oko proca.. Također meni je raspored dobar jer mi stane i HR-05 na chipset i sonic na CPU te uz grafu u PCIu mi je zvucna i stane jos mrežna kad trebam upiknut drugu ponekad... Ovako je to rijeseno kod mene: http://fox.crazywarriors.com/slike/komp/tranu.jpg Ali jeda savijet... Ako te smeta zujanje odmah mijenjaj zujalicu na chipsetu jer je nesnosna, pogotovo nakon nekog vremena kad se rasklima,... |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
thx na upozorenju! ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
2xTV tuner + FW kartica. Savjet za zujanje abitove zujalice definitivno stoji. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
to i mene pati! da li da odem na am2(moram mijenjat cpu,mbo,rame) ili ne? već lagano ludim..... |
![]() |
![]() |
#18 |
Strichek Moderator
|
#19 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
nemoj bit lud
nemoj bit lud i prelazit na am2. nema razlike u performansama izmedju 939 i am2. am2 ima ddr2 na vecoj frekvenciji, ali sa vecim latencijama, a 939 ima ddr ali sa boljim(manjim) latencijama, tako da se gubi svaka razlika. uzmi radije abit an8 32x sa full SLI-om, za pol godine uzmi jos jednu graficku, i miran si barem 2 godine. ionako ce za par mjeseci izaci am3 sa ddr3 podrskom,... i tako stalno. ja imam am2, frend mi ima isti cpu na 939, on an8 32x, ja an9 32x, istu vga, i stvarno nema nikakve razlike. samo ces izgubit lovu, koju bolje cuvaj za kasnije. |
![]() |
![]() |
#20 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Po meni ti se ne isplati prelaziti sa niceg novijeg od socketa A, a da je u klasi ovoga kaj vec imas, a da to onda nije prelazak barem na C2D E4300. AM2 je u odnosu na 939 trenutno u puno doljoj poziciji kad se radi o nabavci novih komponentu za bazu stroja, jer su i memorija i procesori jeftiniji za AM2, ali kod 775 vrlo lako danas-sutra odes na Quad-Core.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#22 |
Strichek Moderator
|
Kako ne bi moglo ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |