![]() |
koja ploča za 939
e ovako treba mi ploča za 939(pci-ex) da je STABILNA, da ima barem nekakav oc potencijal,dosta dodataka do700kn(rabljena ili nova)
|
Toplo preporucam Abit KN8 Ultra, full stabilna, odlicne oc mogucnosti, e sad sto se tice dodataka najbolje da pogledaš na stranici od hg-šrota, uglavnom odlicna ploca za 599 kn !
|
nju sam imao u planu!...još koju?....
|
slazem se, imam ju u drugoj konfi, odlicna ploca... jedini je problem kada mijenjam puno postavki u biosu (znaci odjednom recimo HTT, latencije meme, takt meme, boot devices i slicno) da mi se nece bootat i moram raditi ccmos, ali opcenito sam prezadovoljan...
pogledaj neke epoxice ili dfi infinity, one isto nisu lose :beer: |
DFI Infinity - odlicna i po razumnoj cijeni
|
a jel nije kod dfi problem da se memorije kolju? i da li valja asus a8n sa SLI ili bez,svejedno?
|
Citiraj:
|
Abit KN8 Ultra
|
Pa nebih se složio za loš raspored. Imam grafu sa zalmanom na njoj i jos uvijek iskoristiva 2 slota.. Ok izgubis PCI slot ali to nije SLI ploca da imas rupu oko nje a ima vise mjesta gore oko proca.. Također meni je raspored dobar jer mi stane i HR-05 na chipset i sonic na CPU te uz grafu u PCIu mi je zvucna i stane jos mrežna kad trebam upiknut drugu ponekad...
Ovako je to rijeseno kod mene: http://fox.crazywarriors.com/slike/komp/tranu.jpg Ali jeda savijet... Ako te smeta zujanje odmah mijenjaj zujalicu na chipsetu jer je nesnosna, pogotovo nakon nekog vremena kad se rasklima,... |
thx na upozorenju! :)
|
Citiraj:
2xTV tuner + FW kartica. Savjet za zujanje abitove zujalice definitivno stoji. |
Pa bilo je tu po tržnici DFI LP modela po 500-600kn
To su zakon matične za s939 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A da ostaviš ovo što imaš, skupiš lovu i onda kupiš sve novo?
|
pa trebao bi promjenit cpu,mbo i rame,jel tako? a za ovo ostalno nema potrebe
|
gle, po meni ti se prelazak na AM2 nikako ne isplati, dobitak je PREmalen...
ja cu ostaviti ovo sto sad imam i cekati sljedeci AMD-ov socket :) |
Citiraj:
|
nemoj bit lud
Citiraj:
|
Citiraj:
|
može lokot na ovu temu,sazano sam što sam htio :)
|
Kako ne bi moglo :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:26. |