|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Kako rijesiti NO CPU FAN nakon instalacije vodenog hladjenja
Znaci vodeno je slozeno samo mi maticna prilikom boota pisti i javlja da cpu cooler nije spojen...kako to rijesiti? P.s.Ploca je asus p5b |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Tamo gdje ti ocitava cpu fan rpm stavi na "ignore" ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Imaš u biosu opciju za isključivanje provjere chasis i cpu fan. Malo pročačkaj. Stavi da te ne upozorava kada je vrtnja ventilatora prespora, tj da te uopće ne upozorava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ispraznit sistem? ja radim ovako, izvadim cijev koju ulazi u posudu van, tako da počne vuć zrak, onda kada tako sve povuče kolko može, počnem od najviše komponente da odvajam iz sistema... ja tako moram, jel mi cijevi su provučene ajme majko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ok hvala u tome je bila stvar : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
najbolje bi ti bilo da ako ti pumpa ima mali kabel za RPM measurement (kao DDC+) da ga ukljucis u CPU fan header i onda ce ti ploca pistit ako ti crkne pumpa, ako nemas onda ono sta su drugi rekli, iskljuci u biosu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|