|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Eto u naslovu sve pise o cemu se radi. Stavim neki disk unutra i nista ne radim a on ga stalno vrti...ako treba cijeli dan ce tako. Przilica je eksterna LG LG GSI-E10N. Kupljena je prije mozda mjesec, mjesec i pol. Windowse sam svjeze stavio jucer tako da nema nikakve gamadi gore a i nisam nista prckao posebno. Inace kad sam je kupio prvi mjesec nije bilo tog problema....HEEELP |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Koji firmware? Da nemaš slučajno Creative zvučnu karticu (znam zašto pitam)? Koji software koristiš za snimanje? Ajd probaj otići u safe mode i vidi postoji li tamo isti problem.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Pa imam zadnji firmware, jucer sam ga updejto sa onom nekom aplikacijom sto dodje na cd-u. Da ima Creative zvucnu, eksternu Live! 24-bit. U safe modu sam probao i isti problem...jedino ne spina prazan dvd. Za snimanje imam Neru OEM verziju, nju sam imao i prvi puta kad sam koristio przilicu i bilo je sve 5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Za Creative pitam jer je jedna aplikacija što dođe s nekim Creative karticama znala ponekad biti uzrok neprestanom spinup-u medija. Obično je jedan od dva uzroka: 1. neka aplikacija (obično na razini drivera ili low filtra - tako ima veću važnost od ostalog softvera) koja neprestano traži podatke s medija, to su obično neke aplikacije npr. od mp3 playera i sl. koje pretražuju diskove u potrazi za medijskim datotekama... 2. neispravan optički pogon -s obzirom da je eksterni model, neće ti biti problem probati na nekom drugom računalu, pa ako tamo radi normalno, problem je softverske prirode (1), a ako i tamo zeza onda je vjerojatno senzor otišao tj. prža neispravna.
![]() |
#6 |
Premium
|
Hvala na pomoci. Rijeseno sa uninstalom jednog dijela softwera sto dolazi sa creative zvucnom. : goood : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|