|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Kupih Seasonic S12 430W
Evo da bacim neke slikice, bilo bi u redu Proizvod izvađen iz kutije ![]() Stanje u kučištu prije stavljanja novog napajanja : wtf : ![]() Usporedba starog i novog napajanja : cheers2 ![]() I stanje poslije ugradnje napajanja ![]() ![]() Kakve je napone davala Delta(Made for Chieftech) 350W ![]() Kakve napone daje Seasonic S12 430W ![]() Zadovoljan sam s napajanjem, mislim kaj je najgore od svega trenutno koristim 20 + 4 pinski kabel za napajanje matične i još je spojen jedan P-ATA hard i DVD prža ![]() Brijem da ga opterećujem plafon 40% Je li vam se čine dobri naponi vidljivi iz Everesta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma nemas sta gledat napone uopce, to ionako nisu pravi naponi. Ako iams multimetar, posteno optereti komp, pa onda izmjeri napon, poglavito 12V. Taj Seasonic je beton i tocka. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
U biti ne znam da ima ijedno napajanje izuzev Seasonica a da je tise od ove delte. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma sve ok. Ali velim, imo sam Deltu i znam da je doslovno nečujno napajanje dok ne približiš uho (ono, čak i po noći). ![]() Mislim da je ipak razlog to što je to Seasonic, to ime ipak ima neku težinu ![]()
![]() |
#10 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Buka?! Ja vidim Maxtora i CPU cooler koji se vrti na 3k!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Mislim sad kupovat novu konfu pa polako uzimam dijelove koji mi mogu "stajati" Ovo je konfa... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=57652 A možda ak će bit para uzmem E6600, sjekiricu2, 2 gige balistiksa, 7900GS, pa će trebat snage, a brijem da to delta nebi mogla gurat, možda bi mogla serijala ali OC-anu brijem da ne ![]() Ali napajanje je predobro, iz njega puše zrak cca 25 stupnjeva pod OPTEREĆENJEM: CoolRambApsolutno se ne ćuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Woohoo, dosli konacno 430W modeli ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() A trenutno je najglasniji Zalman i HDD ![]() A dal bi ju gurala il ne, neznam, iskreno neda mi se kockat ![]() imao sam paru i kupio sam + prodao sam deltu za finu svotu novaca ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
Uzeo sam potenciometar od Zalmana i stavio ga na proc i njega stišao jer je on glasniji ![]() sad bi si trebao nabaviti još jedan potenciometar i spustiti ga, kolko slabije hladi na 5V? sad kad mi radi na max rmp, mema je pun ku*** vruća i stražnja strana GPU-a je poprilično vruča... Trenutno me ne zabrinjava glasnoća, jer kako sam rekao dolazi nova konfa u kojoj će se naći Big Typhoon VX i Seagate S-ATA2 320 GB HDD I to bi sve trebalo bit tiho ![]() A onda Maxtor ide van ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
Ma daj, moze se to i drugacije stisat. Ne moras ni imat potenciometar. Ja nemam nijedan u kompu pa je sve na 5 ili 7V. Proc prespoji direktno na napajanje i to na 5V. Imas li onih prelaza 3pin->4 pin molex? Na tom prelazu samo lijepo stavis da radi na 5V, cas posla. Ako ne znas kako, ima sticky u podforumu "case modding & water cooling". |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
I Vf900 bude tu VGA sledio na 5V. Potenciometar imaš u Formelu zalmanov za 20KN ili najednostavnije spojiš preko molexa na 5V, tako prede 4 ventilatora u mom kučištu na 5V, 2X92mm, 1X74mm, 1X120mm.
![]() |
#28 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Neda mi se sad igrat extra oko toga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uz VF900 dolazi potenciometar i jednostavno ga je smanjit na 5v no ćak se i onda zna čut ![]() što se tiče napajanaj koja su nečujna a da nisu seasonic ja mogu osobno reč da su tu još Hiper TypeR 480W i AntecNeoHE serija
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|