|
![]() |
#1 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Preporuka DVD playera
Nisam preveliki ekspert na tome području pa se ne bojim da ne dam bezveze pare za player i nakon toga požalim. Spreman sam dati cca 500kn za player,i uvjeti su da čita DivX,MP3 i ostale formate te da je crne boje i po mogućnosti sa 2 godine garancije. Naime,imam i kućno kino ali player nekaj šteka i neće vrtit DivX i ostalo pa sam primoran kupiti novo.mogućnost da se novi player spoji na zvučnike kućnoga ne postoji??(inače,ljubitelj sam Pioneer proizvoda,ali mogu i druge uzeti) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
evo ja bi ciljao na ovo ako je do 500 kn - PIONEER DV-393-K crni je,ima 2 godine garancije,cita div-x i Mp3 i jos si ktomu ljubitelj pioneera,znaci ima sve sta trazis ![]() http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=30
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Nikako, tj ni pod razno uzimati taj Pioneer! Glasan je do boli,gledanje u vecernjim satima pri manjoj glasnoci na tv-u jer nemoguca misija jer uredjaj nadglasa tv-e Pioneer vise nikad ![]() Prijeasnji Smartvision se UOPCE nije cuo a kosta duplo manje od ovoga.
![]() |
#6 |
...carpe diem...
|
uzeti taj Pioneer ili ne,pitanje je sad... ![]() inače,buku smo riješili kod njega...pa da pitam kak čita DVD-e i ostalo? jel valjda kaj onaj Vivax u Linksu za 230kn? ovaj: VIVAX K-210 slobodno vi preporučite i nekaj drugo...samo ne želim da ruži,tj.da navečer kad idem gledat da mi nadglasa telku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
Čita sve živo,ali nakon upgradea firmwarea, mislim cita i bez upgradea firmwarea. Firmware je bitan radi nasih znkova i vecih fontova u titlovima. Ako kupis taj player javi se na PM pa ti posaljem firmware.
![]() |
#8 |
You'll Never Walk Alone
|
kaj se tice ovoga vivaxa ja ga imam i player je odlican,bez obzira kaj na njemu pise vivax - inace je u nasim informatickim casopisima okarakteriziran kao "jako dobar dvd player".Netreba nikakav firmver,cita sve kaj sam ubacio u njega,tih je i nikakavih problema dosada nisam imao to ti je best buy za tu lovu.....cak i bolje cita od nekih skupljih poznatijih playera.Inace jos nisam naisao na neki dvd medij da mi nije htio reproducirati ili da se nesto drugo desilo,a ubacio sam ih hrpu....recimo jos da i displey odlicno zgleda,za tu lovu nije neki jednobojni zeleni nego stvarno i lici na nesto.Ima dosta funkcija i iza standard kao i svaki dvd player nabacan je raznim điđama...eto sve u svemu Jako sam zadovoljan.
![]() |
#9 |
...carpe diem...
|
evo,uzeo Vivax dvd player i sada imam nekoliko pitanja. skinuo jedan film sa neta i spržio ga na CD i ubacio ga u player i javlja mi Error pri očitavanju. jel se to ispravlja sa firmware-om ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Osobno se ježim od VIVAXa, možda zato što je frend kupio za neku jako sitnu lovu dvd+divx player koji je radio nešto manje od 2 mjeseca. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
...carpe diem...
|
a jel možda zna netko rješenje mog problema kojeg sam gore napisao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
You'll Never Walk Alone
|
A daj napisi malo vise o tome problemu,jeli to divx ili dvd film neki,o cemu se radi-koji je format? Dosta ljudi skine s interneta igru ili film ili nekaj drugo pa nikako neradi nista,probaj neki drugi cd-dvd ubaciti u njega pa vidi jel ocitava,velim ti imam taj vivax k-210 model i nikakav firmver nisam stavljao,dosada je zgutao sve sta je stavljeno u taj dvd player(nadam se da nisi uzeo model k-200 jel taj se nemoze usporedjivati s k-210 a ista im je cijena kolko vidim na netu).Stvarno neznam kak da ti pomognemo kad si napisao samo "da si skino film s neta i da ne radi kad ubacis u dvd"...
Member of PCE 100+kg demolition squad Zadnje izmijenjeno od: undo. 24.11.2006. u 15:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
...carpe diem...
|
evo da budem malo detaljniji... radi se o filmu : Video compresion : DivX Data rate: 90kbps Frame rate : 23frames/second Video sample size : 24bit jel to dovoljna detalja? stvarno ne znam zakaj ne radi...znači,spržim taj film prek Nero(odem na CD i stavim Data i tamo ubacim film)...zatim uzmem CD i ubacim ga u player,on ga očitava 10sec i onda izbaci Error. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
You'll Never Walk Alone
|
ajd isprobaj i ubaci u njega neki divx film ili dvd film,ustvari cekaj poslati cu ti pm posto imam takav isti player pa da ti pokusam pomoc u vezi toga.jer ce ovako prerasti u sapunicu ![]()
![]() |
#16 |
Premium
|
Evo zainteresirao se ja za vivaxa da uzmem za staru pa imam par pitanja: Jel cita doticni DVD DVD-RW Jel cita MP3 DVD Velicina titlove, jel dovoljno velika i jel promijeniva??
![]() |
#17 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
...e ruljo imate i Quadro 933 u Metro-u za cca 360kn!!! Ima 5 in 1 card reader, 5.1 analog izlaz, digitalni opticki i koaksijalni izlaz, HDMI izlaz!!!, progressive scan, DIVX i MP3 i neznam ja kaj jos ne. Kazu hebeno dobar...al neznam jer ga nemam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
...carpe diem...
|
čini se da je kvar na DVD playeru. naime,uzeo isti CD sa filmom Star Trek te stavio u svoj i stalno izbacivao Error..zatim uzeo isti taj film i ubacio kod frenda koji ima isti dvd player i kod njega sve dobro očitavao. znači,pravac Links i reklamacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
da ne otvaram novu temu: naletia sam na http://www.kvark.hr/index.cgi?menu_i...roduct_id=5052 jel valja šta? jel triba firmware? jel ga ima ko da mi kaže iskustva? fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
ja sam prije imao model DS-820N koji je citao sve zivo. http://www.elitesecurity.org/t134245-0#883345 Tu imas par komentara na doticni player
![]() |
#21 |
...carpe diem...
|
jako dobar DVD player je Pioneer DV-393. za 490kn je odličan.čita sve živo i nije glasan kak svi komentiraju o Pioneer playerima. istina,kada očitava DVD onda se čuje ali to svaki DVD player radi pa ništ novo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
definitivno pioneer ako zelis nesto skuplje a dobro preporucujem marantz, imas ga u aquarius cd shopu u masarikovoj |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
> a jel možda zna netko rješenje mog problema kojeg sam gore napisao? imam i ja isti problem. pokusas par puta sa otvaranjem vrata da ponovo ucita! ali mu sad, nakon cca 6 mjeseci, treba puno duze, ponekad i 10 minuta da ucita! tko ima kakav firmware da vidim hoce li pomoci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#25 | |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
što se ustvari dobija s tim novim firmwareom te jel ima koji način kako provjerit koja verzija je unutra da se nebi desila neka glupost da pokušavam nešto stavit šta je već unutra ? može netko stavit koji link na neku novu verziju ako se ohrabrim za taj potez ? inače pitam zbog toga jer imam taj Vivax za svrhu gledanja divixa (a to radim otprilike svake prjestupne) i nekad se desi da ne ućita film i čuje se neko klikanje...
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() |
#27 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Imam Pioneer Dv-380s, zadovoljan ko bubica. Stavio novi firmware, onaj gufiakov preradeni. Prije neke novije xvide i divx-e nije citao ali nakon flashanja je sve proradilo. Cak i neke nove opcije su se otkljucale. Ovo j dobar site za pioneer. http://www.pioneerfaq.info/index.php
![]() |
#28 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|