|
![]() |
#1 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
vista users eat your heart out - linux je u 3D-u
sutra ću napisat proceduru i sve to... za sada samo mali teaser ![]() http://www.horza.info/prezentacije/l...ce/ja_u_3d.png http://www.horza.info/prezentacije/l.../ja_u_3d_1.png
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Nekako je zubasto :P Mi na Visti cemo imati AA 16x ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
I ja to planiram napravit samo cekam da mi dode DSL ovaj tjedan pa stavim koji screenshot! P.S. Svaka cast! |
![]() |
![]() |
#5 |
ono ispred konpjuktora
|
da, radi i na kubuntu. ovo kaj sam stavio je defaultna instalacija... sad tweakam i totalno je zakon. napokon imam i kvalitetan zoom tool. jedini koji se može mjeriti s ovime je ona matrox proprietary aplikacija... e, FLEKS... ma niš niš... sam te cimam spameru beskorisni ![]()
#6 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Kolega u firmi se s tim 3D-om stvarno namučio, ali da izgleda odlično.....ma ne odlično....fantastično.... |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
i meni se tako cini... inace ne volim previse te fancy-shmensy fore. Al htjeo bih isprobat, tko zna... paaaa... ne da mi se bas sad 2 dana citat howto-e, nadam se da ce horza nabacit jedan kratki i jasni ![]() pretpostavljam da je to xgl/compiz ? Ja sam mislio da to sljaka samo na gnome. |
![]() |
![]() |
#10 |
ono ispred konpjuktora
|
da, xgl/compiz, i nema pretjerano veze s gnome/kde/xfce spikama... ovo je nekaj kaj se nakenja između njih i GDM-a. tak da kolko sam iskusio potreban je samo gdm. može bit da se varam...
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Suit up!
|
A čemu to pobogu... Sad će nam i za OS-eve tribati high end 3d akcelerator, samo čekam da vidim recycle bin koji koristi physx akceleraciju za napredno ricochetanje smeća od stranica kante...
#13 |
Premium
|
hmm...vidim da imas 512 rama kaj ti desktop jede svih 512 ili...zamisli sad jos neki zahtjevniji program : hitthewa evo i mali filmic kak to radi : goood : http://www.youtube.com/watch?v=RycxiN5MYs0&NR
#14 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ovo na video izgleda super kao u nekim SF filmovima ![]()
#15 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
brutalno |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
#17 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
ufff izgleda predobro ![]()
#18 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
#20 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
na 9550 ne radi, tj sljaka ali steka, na x600pro je radilo jedno vrijeme, a onda se srusilo sve .. ipise da postoji problem sa x serijom ati kartica i navodno se da rijesit sa ukucavanjem nekog koda u xorg.conf ali meni to ne radi iako je moguce da sam nekaj zezno jer nisam neki pro za linuxe, jednostavno vise nece bootat u xgl session sad sam se opet nabrijao idem prckat jel ima neki nacin kak uninstalirat drivere za ati (od graficke) pa onda uninstallirat xgl pa da probam ispocetka ? |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
http://ubuntuguide.org/wiki/Ubuntu_E...eryl_.28ATI.29 ako si na ubuntu onda je to ovo (ATI) ili za nvidiu gore iznad imas objasnjeno edit: sorry, sad vidim da si na kubuntu ali nek ostane ako naleti netko sa ubuntu |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
uopce me ovo ne cudi s obzirom na poznatu kvalitetu ATI drajvera za linux. Evo kad nas horza prosvjetli, isprobam ja na MX440 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
proradilo je opet ... idem probat reboot napraviti, zadnji put se na tom koraku srusio ![]() edit: opet imam problem da kod exit menu nemam direktno reboot nego moram logoff prvo pa onda reboot edit2: izgleda da sve radi ![]() Zadnje izmijenjeno od: hash. 15.11.2006. u 01:10. |
![]() |
![]() |
#25 |
ono ispred konpjuktora
|
evo sad ću počet slikat/snimat... išao sam malo alternativnim putevima al na kraju je ispalo fantastično. i nije uopće zahtjevno (pogle konfu)... ne troši proc, ne troši neš puno rama, sve je na grafičkoj koja ionak pod linuxom spava većinu vremena ![]()
#27 |
ono ispred konpjuktora
|
thread se nastavlja na http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=51982
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|