|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() problem kod kopiranja sa DVD-a na HDD npr: kopiram film u dvi formatu s DVD-a na hard dođe do nekih 2/3 i onda error copying file and folder.....pokušam drugi put ništa.....pokušam u drugom čitaču isti problem..(SONY DVD RW DW-D26A, LITE-ON DVD SOHD-167T) ![]() molim pomoć! unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Oštećen ti je zapis na DVD-u. možeš probat iskopirat sa Alcohol 120% ili nekim sličnim programom... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Probaj očitati u nekom drugom dvd-rw driveu...meni je upalilo..Nec mi je bacao cyclic redundancy check..ubacio dvd u lap od zemske i sve normalno skinuo..
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
moj savjet: sve navedeno + detaljno ciscenje cd-a/dvd-a: pasta za zube, toaletnim papirom dobro istrljati njome cijelu povrsinu. ostaviti minutu-dvije da stoji, skroz istrljano, paste kao za 2-3 puta prati zube, ali istrljano istrljano da bude sve jednoliko, tanko. nakon toga alkohol i polako, opet toaletnim papirom/maramicom i ocistiti disk od paste. sve skinuti do zadnje mrvice. na kraju samo s vodom namocenom maramicom proci i sa suhim obrisati. ~5 minuta posla, meni je pomoglo vise puta upravo u tom problemu. imam dakako iskustva i, kad nije pomoglo |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
medij je kaput
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Neki ljudi snime npr. princo medij na 16x sa npr. NEC-om pa nije niti čudno što ga većina pržilica neće očitati, no to ne znači da je medij za smeće. Odnesi ga kod nekog prijatelja koji eventualno ima benq 1655/1640, poineer 109, samsung s182 isl. Oni imaju dobar error correction pri čitanju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|