|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Stigla nova FX 5800
Evo NVidiaši-kak vele Jehove...donosimo vam radosnu vijest ![]() ![]() ![]() Svega pet tisuća krznatih životinjica... Ali dobiješ i zvučnu i Fire-Wire...i VIVO http://www.hgspot.hr/cjenik.html?3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Nije stigla, na stranici kaže da je nema niti znaju kad će doći. Ovo je definitivno kartica koju ni u ludilu ne bi kupio, i da imam toliko novaca... Em je R9700 bolji (nisam nikakav ATi-jevac, i sam koristim ASUS-ovu GeForce-icu,prva generacija koja je zbilja super grafulja), em ne želim imat zvuk polijetanja jumbojeta u sobi, em bug sa zaustavljanjem venta, em mogu nabrajat do sutra... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
steta kaj je nV zakenjala stvar sa svojim glupostima ja sam oduvijek volio nV , i puno sam ocekivao od fx kartica ,nadajuci se da ce potopiti ati ,ali sam se prevario ![]()
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Imam osjećaj da se nVidia zaputila putevima 3Dfx-a. Počeli su najavljivati ultra-turbo-intercooler-injection-ima-sve-bog-i-batina kartice u budućnosti, a sadašnjost je prilično bijedna. Nije da je FX slab, ali izgubili su edge koji su imali kad su GeForce-i pokopavali sve 3Dfx-ovo u okolici. Sad je vrijeme da ATi pokopa nVidiu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
sad je vrijeme da se nvidia povuce kao sto se Ati povuko i nek zivi na nforce2 plocama i onda kad naprave dobru grafulju bude comebek i kik es Atiu mora bit konkurencije inace je sranje, mene boli jel ja imam Ati ili nvidiu u kompu, ja gledam cijenu/kvalitetu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
I Love AMD and nVida
Datum registracije: Feb 2003
|
3dFx je propao jer je odlučio sam proizvoditi kartice, što ih je sjeb...., nVidia je uložila puno resursa u nForce i normalno je da su se malo zaribali na graf. karticama, ali s obzirom da su ubrali lovu na nForce i da nebu propali osobno mislim da će se vratiti u stilu, samo da si malo poslože kockice!!! ![]()
![]() |
#8 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
I ja se toplo nadam da ce doci i nVidijinih 5 minuta samo je pitanje vremena. ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Nema dobri vjesti!
Iako ne znam kakve veze ima religija sa Nvidijom , ali mislim da Nvidiji ako ovako nastavi dolazi Armagedon. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ma sta se uopce raspravljate oko tih stvari, treba se Bogu molit da uleti jos barem 2-3 proizvodjaca grafickih kartica i da onda svi pocnu rezat cijene do yaya i da na kraju mi korisnici uzivamo u grafuljama od 1000 kn koje imaju performanse danasnjih 9700-tki...e kad bi barem tako bilo ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
I Love AMD and nVida
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
![]() A ja bih baš volio da je to nVidia ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Istina
Pa i ja se pitam kako to samo dva proizvođača CPU-a dobro 3 ali što je VIA , tako isto i grafički pored Nvidie i Ati-a tu je i nezapaženi Matrox SIS je umro, zar drugi nemaju ideju ili $$$$, u svakom slučaju monopolisti nisu dobri (naš HT=DT, grr). |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Re: Stigla nova FX 5800
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Uklonite ovu temu doista je nikakva. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Head Of The Radio
|
Za novce od 5000kn kupiš r9700Pro + matična ASUS nForce 2 pa ako tko hoće Jumbo-jet u kanti slobodno nek si uzme FX5800 ako ga uopće uspije naći |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
ides mi na nerve - dva puta si napisao jednu te istu stvar samo drugim rijecima a da izmedju nitko nije nista opovrgao to znaci smao jedno a to je da i za tebe playboy mora spremati posbno izdanje s ATIem "ispod coolera" ima vas sve vise na ovom forumu a ako nesto mrzim to su ljudi koji su toliko zabrijali na nesto da im kad zatvore oci ispred lete razni enermaxi, radenoni, plextori i sta ja znam sta vise |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() Da nebi poslije bilo da iskrvaris ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Head Of The Radio
|
Citiraj:
![]() P.S Jednom je jednom a dvaput je dvaput kako reče slavni filozof Mujo ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|